Search

Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο Κώστας Γκατσιούδης!

Στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου με τον συνδυασμό «Αναγέννηση» θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο Κώστας Γκατσιούδης. 

Ο Εβρίτης Ολυμπιονίκης είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία παγκόσμιου στίβου με κατάκτηση μεταλλίων σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, ενώ η επίδοση των 91.69μ. στον ακοντισμό παραμένει η 9η καλύτερη στην ιστορία του αθλήματος.

Στην δήλωση του για την υποψηφιότητα του ανέφερε τα εξής:

«Ποιος μπορεί να απουσιάσει από το πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, ποιος μπορεί να μη δηλώσει παρών και να ενταχθεί σε μία κίνηση ανθρώπων που δεσμεύονται να αγωνιστούν για να διασφαλίσουν το μέλλον του αθλήματός μας και της Ομοσπονδίας; Το κάλεσμα της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ, αγαπημένης συναθλήτριας και Ολυμπιονίκη, με βρίσκει παρών, στρατιώτη στην προσπάθεια που γίνεται. Με υπερηφάνεια και Τιμή.

Μετέχω κι εγώ στις εκλογές μαζί με την Τασούλα Κελεσίδου υποψήφιος με την Αναγέννηση, έτοιμος να προσφέρω όπως και όπου μου ζητηθεί, για να φέρουμε την πραγματική αναγέννηση στο στίβο. Η λογική και η καρδιά μου δείχνουν το δρόμο. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε. Αν όχι εμείς τώρα, με την εμπειρία και την γνώση που έχουμε για τις πραγματικές ανάγκες των αθλητών, τότε ποιος θα μπορέσει να ξαναδώσει στο στίβο τη χαμένη αίγλη; Η δραστηριοποίησή μου στα κοινά του ΣΕΓΑΣ δίπλα στην Τασούλα και τα άλλα παιδιά είναι επιβεβλημένη.

Η επιλογή αυτή αποτελεί ταυτόχρονα μονόδρομο για το σύνολο των αθλητών και αθλητριών της χώρας που βρέθηκαν παροπλισμένοι από την ομοσπονδία τους. Κορυφαίοι πρωταθλητές που από την πρώτη γραμμή των αγωνισμάτων μας βρεθήκαμε στο σαλόνι του σπιτιού μας να κοιτάζουμε τα μετάλλια στη βιτρίνα, γιατί προφανώς κάποιοι δεν μας ήθελαν στα πόδια τους. Τώρα όμως μας θυμήθηκαν, τώρα που η Τασούλα Κελεσίδου βγήκε μπροστά να μας ενώσει, αλήθεια, τόσα χρόνια που ήταν όλοι αυτοί;

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί με την Τασούλα, για μία νέα σύγχρονη Ομοσπονδία, φάρο για τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινούν αθλητισμό. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει πισωγύρισμα για κανέναν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το πήραμε απόφαση, θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε, δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σε όλα τα νέα παιδιά, δίπλα σε όλους τους προπονητές καθημερινά. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τα σωματεία και τα παιδιά της επαρχίας ουσιαστικά, για να μπορέσουν να βγουν οι επόμενοι πρωταθλητές. Ενωμένοι στις διεκδικήσεις θα τα καταφέρουμε».

Share it