Νέα αναβολή αγώνα της Super League 1 λόγω θετικών κρουσμάτων Covid-19!

Ούτε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία θα πραγματοποιηθεί για την 8η αγωνιστική της Super League. Μετά την ανακοίνωση των Θεσσαλών ότι εντοπίστηκαν τέσσερα θετικά νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων το ένα αφορά τον μασέρ που είχε έρθει σε επαφή με πολλά μέλη της ομάδας, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω κορονοϊού δεν έγιναν ούτε τα ματς Άρης-ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης-Βόλος, ενώ είχαμε αλλαγή και σε βοηθό διαιτητή στο ματς του Απόλλων Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ μετά το θετικό κρούσμα του ξανθιώτη Χασάν Κούλα

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση έκτακτων θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Έπειτα από τον τακτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε την Παρασκευή, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός και βάσει Πρωτοκόλλου δεν υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα. Κατά τη σημερινή ημέρα, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε συμπτώματα και μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκαν επιπρόσθετα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν σχετικής απάντηση της ΓΓΑ αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Share it