Search

Πρόβλημα με Τούμπα, προς Ριζούπολη και με Σλοβενία η Εθνική!

Η Εθνική Ελλάδας αλλάζει έδρα για τις δύο επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Κύπρο και την Σλοβενία στις 11 και στις 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα χρειαστούν κάποια βελτιωτικά έργα και ως εκ τούτου η γαλανόλευκη θα υποχρεωθεί να φιλοξενηθεί σε άλλα γήπεδα για τα δυο αυτά ματς.

Όπως αναφέρθηκε στο Sport24.gr και την Πέμπτη, το φιλικό με την Κύπρο θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης (11/11, 16:45). Ωστόσο, η αναμέτρηση με την Σλοβενία (18/11, 21:45) για την 6η αγωνιστική του Nations League τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα, καθώς υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας του COVID-19.

Έτσι, εξετάζεται το παιχνίδι του Nations League να γίνει επίσης στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπως ακριβώς και το φιλικό με την Κύπρο.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας κυνηγά νίκη στη Μολδαβία στις 15 Νοεμβρίου και νίκη με τη Σλοβενία, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη League B. Μέχρι στιγμής έχει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ είναι οι ακόλουθες: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Share it