Search

Υψηλές Ευρωπαϊκής πτήσεις για τους δύο “Δικέφαλους”, σκόραρε ο Μάνταλος στο διπλό της ΑΕΚ στην Ουκρανία!

Σπουδαία Ευρωπαϊκή βραδιά για την Ελλάδα με τους δύο “Δικέφαλους” να πετυχαίνουν εντυπωσιακές νίκες σκοράροντας αμφότεροι απο 4 τέρματα κόντρα στους αντιπάλους τους.

Ο ΠΑΟΚ μετά απο ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο παρουσίασε εντυπωσιακή εικόνα στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο των Τζώλη, κυρίως, και Σφιντέρσκι διέλυσε με 4-1 την Αϊντχόφεν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζίφκοβιτς που σκόραρε δύο τέρματα ενώ απο δικό του σουτ προήλθε το γκολ της ισοφάρισης απο τον Σβάμπ, ενώ ο τρομερός Τζώλης που είχε και μία ασίστ σκόραρε με δυνατό σουτ.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Zίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Γιαννούλης (71′ Λύρατζης), Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (81′ Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς (84′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46′ Τζόλης), Τσόλακ (46′ Σβιντέρσκι).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρόγκερ Σμιντ): Εμβογκό, Tόμας (58′ Μαντουέκε), Μαξ, Σανγκαρέ (83′ Λεντέσμα), Μποσκαρλί, Τέζε, Ροζάριο (46′ Φάιν), Γκέτσε (83′ Γκέτσε), Ιχατάρεν (58′ Μάουρο Ζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

Απο την άλλη η ΑΕΚ στηριζόμενη στους εκπληκτικούς Μάνταλο, Τάνκοβιτς και Λιβάγια (που ήταν και οι σκόρερ) επικράτησαν 4-1 της Ζόρια για την τρίτη αγωνιστική και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για τη δεύτερη θέση του ομίλου της. Ο Τάνκοβιτς άνοιξε από νωρίς το σκορ από ασίστ του Λιβάγια, ενώ ο σκόρερ έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Θρακιώτη αρχηγού της Ένωσης, Πέτρου Μάνταλου πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν διατεθειμένοι να πατήσουν… φρένο και με ωραίο τελείωμα του Λιβάγια από ασίστ του Μάνταλου έγινε το 3-0. Οι Ουκρανοί μείωσαν στο 81’ με τον Κοτσέργκιν, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Λιβάγια πέτυχε το δεύτερό του γκολ έπειτα από ασθενή επέμβαση του Σεβτσένκο από σουτ του Βασιλαντωνόπουλου.

ΖΟΡΙΑ (Bίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Χαμεντόφσκι (59′ Φαβάροφ), Τσίγκανικς, Αμπού Χάνα, Βέρνιντουμπ, Κόχεριν, Ιβανισένια, Γιορτσένκο, Καμπάγιεφ (59′ Γκλάντκι), Λούνοφ (46′ Ναζαρίνα), Γκρόμοφ (46′ Σαγιαντμανές).

ΑΕΚ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς (85′ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ (70′ Σαμπανάτζοβιτς), Ινσούα, Μάνταλος (85′ Μπότος), Τάνκοβιτς (75′ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

Share it