Search

To Champions League στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Ακόμα μια βραδιά γεμάτη από ποδοσφαιρικό σασπένς και σπουδαίες αναμετρήσεις έφτασε. Το πρόγραμμα γεμίζει με παιχνίδια που κόβουν την ανάσα και δεν αποκλείεται από απόψε να βρούμε τις πρώτες ομάδες που θα αγγίξουν την πρόκριση στους «16» του Champions League. Μία από αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι η Μπαρτσελόνα, που πέτυχε το απόλυτο στο πρώτο σετ αγώνων και με νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου στο Καμπ Νόου, θα γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί στον έβδομο όμιλο.

Οι «μπλαουγκράνα» προέρχονται, μάλιστα, από σπουδαίο διπλό στο Τορίνο επί της Γιουβέντους (0-2)! Από την πλευρά τους, οι «μπιανκονέρι» ταξίδεψαν στην Ουγγαρία για την αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος, έχοντας ξανά στη διάθεσή τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχασε το προηγούμενο παιχνίδι, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου: Παίζει στη bwin

Στον 8ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε σε θέση οδηγού, μετά τις νίκες που πέτυχε κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν (1-2) και Λειψία (5-0). Την περιμένουν οι «διπλοί» αγώνες με την Μπασακσεχίρ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στην Τουρκία απόψε.

Μετά το πέρας δύο αγωνιστικών, οι «κόκκινοι διάβολοι» συνιστούν μαζί με την Μπαρτσελόνα τις παραγωγικότερες ομάδες των ομίλων, βρίσκοντας δίχτυα επτά φορές ως τώρα! Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λειψία θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν και οι δύο ομάδες δεν διατηρούν ιδιαίτερα περιθώρια για απώλειες, καθώς ο ηττημένος θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα νοκ άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παίξτε στα καλύτερα δωρεάν φρουτάκια στο bwin casino

Share it