Search

Αισιοδοξία για σέντρα στην Super League 2, στα 2,8 ευρώ εκατ. στην SL2 και 1,2 εκατ. στην FL η πρόταση της ΕΡΤ!

Το μείζον θέμα της σέντρας του πρωταθλήματος αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2 και της Football League συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη (3/11).

Στο τραπέζι υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά της ΕΡΤ, η οποία δίνει μικτά το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ στην SL2, ενώ στην FL τα προσφερόμενα χρήματα είναι 1,2 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας αντιστοιχούν περί τις 180.000 ευρώ καθαρά, ενώ γι’ αυτές της τρίτης κατηγορίας 70.000 ευρώ. Από Λεβαδειακό και Χανιά, πάντως, εκφράστηκαν διαφωνίες για τα συγκεκριμένα χρήματα και αποφασίστηκε η κουβέντα να συνεχιστεί και την Τετάρτη προτού δοθεί τελική απάντηση.

Απο την άλλη όσον αφορά το ζήτημα της σέντρας στην Λίγκα υπάρχει έντονη αισιοδοξία πως αυτή θα μπορέσει να δοθεί κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο καθώς αναφέρεται ότι μπορούν να γίνονται αγώνες της SL2 εφόσον τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαία τεστ Covid-19 όπως και στην μεγάλη κατηγορία.

Share it