Search

Ροδόπη: Δύο ιερείς θετικοί στον κορονοϊό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Χ», δύο ιερείς της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Οι ιερείς είναι καλά στην υγεία τους και μέχρι στιγμής παραμένουν ασυμπτωματικοί. Το τεστ τους ελήφθη στο πλαίσιο ιχνηλατήσεων κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ. Αργότερα σήμερα, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων θα φιλοξενηθεί στο ράδιο Χρόνος 87.5fm για να μιλήσει και επί του θέματος.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Θεόκλητος: Συμμετείχε στη δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο

Συναγερμός έχει σημάνει στους αρχιερατικούς κύκλους μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ένας από τους Μητροπολίτες που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια στη δοξολογία που τελέσθηκε στον Άγιο Δημήτριο, παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου Θεόκλητο ο οποίος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσίασε, στις 30 Οκτωβρίου, συμπτώματα και στο τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε θετικός, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Share it