Search

«Λουκέτο» σε όλες τις διοργανώσεις της βάζει η ΕΟΚ!

Την αναστολή των διοργανώσεων που τελούν υπό την αιγίδα της ανακοίνωσε η ΕΟΚ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με τον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, όλες οι διοργανώσεις της (πρωταθλήματα και Κύπελλα) σταματούν κάθε δραστηριότητα, μέχρι τη λήξη των μέτρων που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση για την εξάλειψη του κορωνοϊού.

Αυτό σημαίνει πως για τον επόμενο μήνα δεν θα υπάρχει δραστηριότητα στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας, κάτι που συνέβη και με την ΕΣΚΑ, η οποία έβαλε… λουκέτο για τον επόμενο μήνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών».

Share it