Search

Με Βασίλη Παπαδημητρίου στην Προεδρία και έντονο Ξανθιώτικο χρώμα το νέο Δ.Σ. του ΑΟΞ!

Εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της νέας εποχής του ΑΟΞ, με τον Βασίλη Παπαδημητρίου επικεφαλής της νέας προσπάθειας και έντονο Ξανθιώτικο χρώμα και την παρουσία διακεκριμένων, ο καθένας στον τομέα που δραστηριοποιείται, ανθρώπων.

Ξεκινάμε ανάποδα την μίνι παρουσίαση αρχίζοντας απο τους Ξανθιώτες, οπού στο νέο Δ.Σ. θα βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλη θητεία και προσφορά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού ως παράγοντας του Παύλου Μελά Κουτσού και γνωστός για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, Ανδρέας Γκλαβίνης. Ξεχωριστή παρουσία που θα συνδέσει το παρελθόν με τον μέλλον του ΑΟΞ αποτελεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μάκης Τζάτζος γνωστός για την μεγάλη του αγάπη στην ομάδα και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Ενώ διαφορετική νότα δίνει και η μοναδική γυναίκα του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδαςμ η εξαιρετική οικονομολόγο γνωστή για την αγάπη της στην ομάδα Σοφία Ψωμά η οποία παράλληλα είναι και Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, ενώ συνδέεται με τον ΑΟΞ όντας κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σάκη.

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Νομικός Σύμβουλος της εταιρίας, Φάνης Ουζουνίδης ενώ ως γνωστόν Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι ο Τάσος Γιαμουρίδης που είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Μέλος της νέας Διοίκησης του ΑΟΞ θα είναι και ο αρχιλογιστής της ομάδας, Χρήστος Καραγκιοζέλης.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Bill Papas

Αντιπρόεδρος: Φάνης Ουζουνίδης

Διευθύνων Σύμβουλος: Τάσος Γιαμουρίδης

Μέλη: Χρήστος Καραγκιοζέλης, Ανδρέας Γκλαβίνης, Μάκης Τζάτζος, Σοφία Ψωμά.

Share it