Search

Ανδρέας Γκλαβίνης: Η πρόκληση του νέου Δ.Σ. το όραμα για τον ΑΟΞ και το μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ώστε “Όλοι μαζί να γράψουμε ξανά ιστορία”

Εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της νέας εποχής του ΑΟΞ, με τον Βασίλη Παπαδημητρίου επικεφαλής της νέας προσπάθειας και έντονο Ξανθιώτικο χρώμα και την παρουσία διακεκριμένων, ο καθένας στον τομέα που δραστηριοποιείται, ανθρώπων.

Απο τους ανθρώπους που σαφέστατα κεντρίζουν το ενδιαφέρον με την παρουσία τους στο νέο Δ.Σ. είναι ο γνωστός επιχειρηματίας, Ανδρέας Γκλαβίνης. Ένας άνθρωπος που δεν είναι…χθεσινός στο ποδόσφαιρο έχοντας μεγάλη παρουσία πέρα απο γνωστός φίλαθλος του ΑΟΞ, και ως ποδοσφαιριστής αρχικά και για πολλά χρόνια επιτυχημένος παράγοντας στον Παύλο Μελά Κουτσού έχοντας μάλιστα ως διοικητικός ηγέτης του συλλόγου και δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης(2013, 2014)

Στις πρώτες του ατάκες το μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΞ, Ανδρέας Γκλαβίνης μίλησε στο Sportsaddict.gr και ανέφερε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Βασίλη Παπαδημητρίου και τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας Τάσο Γιαμουρίδη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου, και την μεγάλη ευκαιρία που μου δίνουν ώστε να μπορέσω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον επαναφέρουμε τον ΑΟΞ μας εκεί που του αξίζει, ανεβάζοντας τον παράλληλα επίπεδα σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Χτίζοντας μια νέα εποχή για την ομάδα με αθλητικό αλλά και επιχειρηματικό πολιτισμό.”

Στο ερώτημα για το πως προέκυψε η θέση στο νέο Δ.Σ. ο κ. Γκλαβίνης ανέφερε: “Ξέρεις πολύ καλά ότι πάντα παρακολουθούσα από κοντά την ομάδα, σταθερά ως κάτοχος διαρκείας, και πάντα προσπαθούσα όσο μπορώ να είμαι δίπλα στον σύλλογο, και μόλις ήρθε το τηλεφώνημα από τον Ανέστη Τσετινέ και μου παρουσίασαν μαζί με τον Τάσο (Γιαμουρίδη) το πρότζεκτ και αυτά που σκέφτονται για την ομάδα, δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την μεγάλη πρόκληση και να μην συμμετέχω και εγώ. Άλλωστε όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πως είμαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά οι πράξεις.”

Τι εικόνα όμως έχει ο πολύπειρος παράγοντας και λάτρης του ποδοσφαίρου Ανδρέας Γκλαβίνης για το αγωνιστικό τμήμα του ΑΟΞ: “Δεν ξέρω πόσοι το έχουν αντιληφθεί, αλλά ο Γιώτης Παναγιώτου και ο Ανέστης Τσετινές έχουν δημιουργήσει μια φοβερή ομάδα, φέρνοντας στον σύλλογο παίκτες μεγάλη αξίας που σαφέστατα δεν είναι για αυτή την κατηγορία με μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα και κυρίως καλά παιδιά, εξαιρετικούς χαρακτήρες πραγματικά. Στόχος όλων μας είναι η άμεση επάνοδος του ΑΟΞ στην Super League 1 και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.”

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο της ομάδας σε αυτή τη νέα προσπάθεια: “Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ σίγουρα, γνωρίζοντας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι πως θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα της πόλης μας, την ΑΟΞΑΡΑ μας. Και ο στόχος μας να είναι σίγουροι είναι να γίνει ξανά ο ΑΟΞ ένας λόγος υπερηφάνειας για τους όλους τους Ξανθιώτες και όλοι μαζί κόσμος, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα να γίνουμε ΕΝΑ και φτάσουμε όσο ψηλότερα είναι εφικτό την αγαπημένη μας ομάδα.”

Γράφοντας τον επίλογο της πρώτης κουβέντας μας ο κ. Γκλαβίνης τόνισε: “Θα μου επιτρέψεις να κάνω ξεχωριστή αναφορά στους τοπικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τη νέα προσπάθεια στον σύλλογο, συμμετέχοντας στο στρατηγικό σχέδιο marketing και χορηγικής προβολής που τρέχει ο Μηνάς Θεοχαρίδης, και θα αναπτυχθεί με ένα πλάνο 3ετίας, σε ένα πρότζεκτ Ευρωπαϊκού επιπέδου. Και επειδή όλος ο κόσμος ρωτάει για τις κάρτες διαρκείας θέλω να διευκρινίσω πως καθώς και φέτος διανύουμε μια δύσκολη υγειονομικά χρονιά και με μια δίκαιη ματιά για τους φιλάθλους, ο ΑΟΞ σύντομα θα κυκλοφορήσει κάρτες μέλους της ομάδας και όχι κάρτες διαρκείας. Κάρτες με συγκεκριμένα προνόμια που συνεχώς θα διευρύνονται και σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της πόλης μας να γίνουν μέλη και να αποτελέσουν και αυτοί μέρος του οράματος του Βασίλη Παπαδημητρίου. Επίσης να σημειώσω πως θεωρώ δεδομένο πως όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε και να ενισχύσουμε, ως μέλη, την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Xanthifans που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Και όπως έχει πει και ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Βασίλης Παπαδημητρίου, “Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!”

Share it