Search

Τη Δευτέρα τα νεότερα για το μέλλον των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων που έχει υπό την σκέπη της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Θυμίζουμε ότι στην Α2 γυναικών και στον όμιλο των ομάδων της ΑΜ-Θ που ξεκίνησε διεξήχθησαν μόνο τα 3 από 4 ματς, ενώ στην συνέχεια ήρθε η διακοπή από την κυβέρνηση. Για τον επόμενο 1 μήνα λοιπόν (τουλάχιστον) δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά ούτε και προπονήσεις, με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει ότι θα αποφασίσει για το τι θα συμβεί. Την ίδια ώρα δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν οι Α2 ανδρών και Pre League Ανδρών, οι πρεμιέρες των οποίων είχαν οριστεί για τις 7 και 15 Νοέμβρη αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να συνεχιστούν τα κορυφαία Εθνικά πρωταθλήματα όλων των ομαδικών αθλημάτων με την προϋπόθεση οι ομάδες να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ COVID-19 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα εκτιμήσει την κατάσταση σε έκτακτη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων».

Share it