Search

Την Τετάρτη το νέο ραντεβού με ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά της Super League 2!

Online ραντεβού (μέσω Skype) έκλεισε, ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος με τη διοίκηση της ΕΡΤ για την προσεχή Τετάρτη, ώστε να συζητήσει το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών στα δυο πρωταθλήματα.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Λεουτσάκος, στόχος είναι να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία, η οποία θα δώσει «ανάσα» στους συλλόγους των κατηγοριών, τα οικονομικά των οποίων είναι περιορισμένα και οι Πρόεδροι των ομάδων πληρώνουν εδώ και 3,5 μηνες χωρίς να έχουν το παραμικρό έσοδο.

«Το κεφάλαιο ΕΡΤ δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε διαβουλεύσεις και την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένες κάποιες συναντήσεις, για να γνωρίζουμε τι χρήματα θα διεκδικήσουν οι ομάδες και ποιο θα είναι το ποσό, το οποίο, τελικά θα πάρουν.

Η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θα πρέπει να ενισχύσει περισσότερο τις ομάδες της SL2 και της Football League. Αυτή την Τετάρτη θα έχουμε εκ νέου συνάντηση. Οι ομάδες αυτές εκπροσωπούν σχεδόν όλους τους Νομούς της χώρας. Δε θα έχουν εισιτήρια,δεν υπάρχουν έσοδα, έχουμε και το επιπρόσθετο πρόβλημα με τον covid και αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει αυτές οι ομάδες να ενισχυθούν.

Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του Προέδρου, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα δικό μου και προφανώς των ομάδων, να έχουν ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις ομάδες στα κουπόνια, χωρίς να έχουν οι ομάδες καμία απολύτως οικονομική απολαβή. Τα ποσά δεν έχουν κλειδώσει ακόμη. Με βάση αυτά που ακούστηκαν, οι ομάδες της FL θα ενισχυθούν με ένα ποσό κοντά στις 225.000 ευρώ και οι ομάδες της SL2 κοντά στις 300.000 ευρώ».

Share it