Search

Ουσταμπασίδης: «Κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία»

Στο νέο προπονητή του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Ο Εβρίτης προπονητής της Αλεξανδρούπολης FC που είχε καθίσει στον πάγκο του «δικεφάλου» στο πλευρό του Γιώργου Γεωργιάδη, σε δηλώσεις του στο Metropolis πριν λίγες μέρες τόνισε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι η πιο κατάλληλη λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά είπε:

Για την φυγή του Φερέιρα: «Σωστά φεύγει τώρα ο Φερέιρα. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Νομίζω πως ήρθε η ώρα του Γκαρσία να αναλάβει την ομάδα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ήρθε η ώρα του, έχει εμπειρίες, ξέρει την ομάδα. Ο Πάμπλο έχει τριβή με τον σύλλογο. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος,το γνωρίζει και ο ίδιος. Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο ο προπονητής σε μια ομάδα, είναι και η στελέχωση που θα κάνει».

Τι είδους προπονητή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ : «Ο Γκαρσία έχει την τεχνογνωσία, έχει την οργάνωση και ξέρει τι θέλει και πως μπορεί να το περάσει στην ομάδα. Έχει χαρακτήρα και ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία, έχει μπει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Υπάρχει σύνδεση Ελλάδας με Ουρουγουάη. Είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει την ομάδα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, διότι σταδιακά φεύγουν παίκτες που αποτελούσαν τον κορμό. Υπάρχουν παίκτες από την ακαδημία που πρέπει να στηριχτούν δίοτι είναι το μέλλον».

Share it