Search

Για την υπέρβαση ο Αστέρας!

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten, με το οποίο καταπιάνεται στη σημερινή στήλη του στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος.

Μάθε εδώ τα πάντα για το bet365 casino

Ο κορωνοϊός πέραν του πόσο έχει ταλαιπωρήσει τις ζωές μας και -σαφώς- συνεχίζει να το κάνει καθημερινά, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την εξέλιξη αγώνων και -συνολικά- πρωταθλημάτων.

Στην Ελλάδα, μία από τις ομάδες που έχει πληγεί είναι ο Άρης, που για τον συγκεκριμένο λόγο έχει να αγωνιστεί από τις 17/10. Δέκα παίκτες νόσησαν συνολικά, πλέον οι περισσότεροι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα, όμως γενικά έχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδες και η προετοιμασία για το αποψινό ματς έγινε μετ’ εμποδίων. Ο Άρης τα πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα, αήττητος και 2ος στην κατάταξη. Στην έδρα του έχει δώσει φέτος 4 ματς, κέρδισε Λαμία (3-1), Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), έφερε 2-2 με τον ΠΑΣ και έχασε στην Ευρώπη από την Κόλος Κοβαλίβκα. Ουσιαστικά το πιο σημαντικό τεστ θα το δώσει απόψε αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει ξεκινήσει επίσης εντυπωσιακά, μετρώντας 10 βαθμούς μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές (3-1-1), με την ήττα να είναι από τον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκης». Με εξαίρεση αυτό το ματς, τα πήγε εξαιρετικά στα υπόλοιπα που είχε το ρόλο που θα έχει και σήμερα. Κέρδισε με 1-0 Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και 3-1 στη Λάρισα, εκεί που έπρεπε να κάνει αυτός παιχνίδι ήταν που άφησε βαθμούς (1-1 εκτός με Παναιτωλικό). Θα έχει σαφώς λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τους Θεσσαλονικείς, οπότε βρίσκω δελεαστικό το 3.40+ του διπλού.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το πρωτάθλημα της Super League.

Share it