Search

«Μιλούν» τα σερί, αήττητου η Λίβερπουλ, αποτυχίας ο ΠΑΟ

Λαμία και Παναθηναϊκός σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος», ήτοι αναμετρώνται δύο από τις τέσσερις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν νίκη μετά από πέντε ματς. Κι αν για τη Λαμία δεν ξενίζει, για τους «πράσινους» είναι η χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία τους και παίζουν με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που τους έχει κάνει… ζημιές και ζημιές. Την προηγούμενη φορά που δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός πέντε διαδοχικά παιχνίδια ήταν τους τελευταίους δύο μήνες του 2017, όταν και δεν είχε νίκη σε έξι αγώνες ενώ δεν νίκησε στις τελευταίες πέντε εξόδους του στην επαρχία.

Και φυσικά, σημαντικό για το προβλέψεις στοίχημα, δεν έχει νίκη στη Λαμία τρεις φορές για τη Super League και δύο για το Κύπελλο (3-3-0 οι γηπεδούχοι), πλάκα πλάκα ο Παναθηναϊκός έχει φύγει με… χαμόγελο από τη Λαμία 1968, αλλά και τότε στην παράταση την είχε νικήσει, 2-1 για το Κύπελλο!

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και, σε άλλα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα, το Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ. Δεν είναι στα φόρτε της η Λίβερπουλ, καταπόνηση δείχνει, χτύπησε και ο Φαμπίνιο, λείπουν για αντί-Φαν Ντάικ σε πολλά Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Οξλέιντ Τσάμπερλεν ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάτιπ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Κεϊτά. H Γουέστ Χαμ έδειξε πυγμή και χαρακτήρα με τη Μάντσεστερ Σίτι, πήρε 1-1, διεύρυνε το αήττητο σερί της (2-2-0) και (απ)έδειξε ότι είναι ικανή για πιο ψηλά.

Στα της παράδοσης, είναι στο λιμάνι 47-19-4 ανεξαρτήτως διοργάνωσης, τελευταία νίκη των «χάμερς» με 3-0 τον Αύγουστο του 2015  και η αμέσως προηγούμενη ήταν τον… Απρίλιο του 1963 με 2-1! Στα 62 σερί ματς το αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» με 51 νίκες και 11 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και γκολ… 164-41! Τελευταία ήττα ήταν τον Απρίλιο του 2017 με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας με ισάριθμα γκολ του πρώην παίκτη της, Κρίστιαν Μπεντέκε, ο οποίος ήταν βασικός για τους «κόκκινους» στην προ πενταετίας 3άρα από τη Γουέστ Χαμ!

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Share it