Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Σταύρος Ψαρόπουλος αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το dikisports.blogspot.com ο Σταύρος Ψαρόπουλος θα υποδειχθεί από οκτώ τουλάχιστον Ενώσεις για υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν οριστεί για τις 23 Νοεμβρίου.

Όλα λοιπόν δείχνουν, ότι ο κ. Ψαρόπουλος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Το who is who:

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος είναι 69 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός (δάσκαλος) και έχει τρία παιδιά.

Είναι κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και εκλέγεται ανελλιπώς στην προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου από το 1989 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 31 χρόνια!

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει τρεις θητείες. Στην διοίκηση του Σωτήρη Αλημίση που εξελέγη το 1997, στη διοίκηση Γκιρτζίκη από το 2014 και στη διοίκηση Γραμμένου από το 2017.

Ως σύμβουλος της ΕΠΟ έχει περάσει από διάφορα πόστα, όπως την τεχνική επιτροπή (υπεύθυνος Εθνικών ομάδων), πρόεδρος της Δ’ Εθνικής και σήμερα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων (Κύπελλο Ελλάδος κλπ).

Έχει παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες του νησιού του (Α.Σ. Μυτιλήνης, Απόλλων Μυτιλήνης και Αιολικός) φτάνοντας να αγωνιστεί ως τη Β’ Εθνική. Έχει διατελέσει και προπονητής, αλλά και πρόεδρος σε σωματεία της Λέσβου.

Έχει θητεύσει επίσης διοικητής του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης ενώ πέρα από κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. έχει ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Αντινομάρχης για μια 8ετία.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος πιθανότατα θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και αναμένεται να τύχει της στήριξης της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων.

Share it