Search

Βάζει “μπουρλότο” σε Super League 2 και Football League ο Χαρδαλιάς! Αναστολή όλων των αγώνων για ένα μήνα!!!

Στον αέρα βρίσκεται η έναρξη των πρωταθλημάτων σε Super League 2 και Football League καθώς όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας Πολίτη, Νικος Χαρδαλιάς στις περιοχές αυξημένου κινδύνου αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, πλην των αγώνων για τη Superleague Interwetten και την Basket League

Η Ελλάδα, πλέον, χωρίζεται σε δύο… χρώματα: Στο «κίτρινο», που είναι το επίπεδο επιτήρησης Α και στο «κόκκινο», το επίπεδο Β, αυξημένου κινδύνου. Στο οποίο βρίσκονται σχεδόν όλοι οι Νομοί Μακεδονίας, Θράκης, Λάρισα, Τρίκαλα, Γιάννενα αλλά και η Αττική

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, για τον αθλητισμό, με βάση τον παραπάνω χάρτη, για τις περιοχές, που είναι στο Α επίπεδο επιτήρησης, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Επιτρέπονται προπονήσεις και αγώνες χωρίς θεατές, μείωση στο 75% των αθλητών που λαμβάνουν μέρος, ενώ ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες».

Όσον αφορά στις περιοχές που βρίσκονται στο Β (κόκκινο) επίπεδο: «Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο.

Επιτρέπεται η διεξαγωγή μόνο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League».

Με βάση λοιπόν αυτό θεωρείται αδύνατο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 το Νοέμβριο, μια και ομάδες όπως οι Ξάνθη, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα και Ιωνικός βρίσκονται στην ζώνη Β, κάτι που φυσικά βάζει “μπουρλότο” και στην παρακάτω κατηγορία που έχει ακόμα περισσότερες ομάδες απο την Βόρεια Ελλάδας.

Όσον αφορά τα γυμναστήρια, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως στις περιοχές επιπέδου Α «ισχύει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους αναμονής και τους κοινόχρηστους χώρους, όπως και στην ατομική άσκηση. Ενώ, ισχύει και ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα». Στα περιοχές επιπέδου Β «αναστέλλεται η λειτουργία των γυμναστηρίων».

Share it