Search

Photos: “Πεντάστερος” Άρης Πετεινού κέρδισε με άνεση το Κουτσό και επέστρεψε στην κορυφή με το απόλυτο!

Πραγματοποιώντας ακόμη μια πειστική και σοβαρή εμφάνιση ο Άρης Πετεινού επιβλήθηκε με 5-0 του Παύλου Μελά Κουτσού στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική,  κάνοντας το 7×7 και πλέον επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της  ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ ο Τουρατζίδης ταχύτατα μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και πριν κάνει το σουτ ανατράπηκε απο τον Καρτάλη, με τον ίδιο να εκτελεί την παράβαση και απο τα 11μέτρα να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 7′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκόλ όμως το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Καμπουρίδη, κάτι όμως που δεν…γλύτωσαν οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά αργότερα όταν μετά απο διαγώνια μπαλιά του Νίκου Κούτρα ο Γαβριήλ Καμπουρίδης με προβολή σκόραρε για το 2-0.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 25′ ο Μουαρέμογλου σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Παυλίδη, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για πρώτη φορά στο 36′ με το δυνατό σουτ του Ζώτου εντός περιοχής να αποκρούει ο Γιουνούζογλου σε μια φάση μάλιστα που στην αντεπίθεση της η ομάδα του Πετεινού αναπτύχθηκε υποδειγματικά με τον Άγγελο Τουρατζίδη να γίνεται ο τελικός κάτοχος και με ψύχραιμο πλασέ  έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα του Πετεινού μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 48′ μετά απο την δεύτερη ασίστ του Κούτρα ο Καμπουρίδης  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 επετεύχθη στο 65′ με τον Τουρατζίδη να ευστοχεί για δεύτερη φορά απο τα 11μέτρα σημειώνοντας χατ-τρικ και παράλληλα φτάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

Πλέον στον Άρη περιμένουν πως και πως τους δύο μεγάλους “τελικούς” που έρχονται αρχικά το Σαββάτο με την Βιστωνίδα και εν συνεχεία το επόμενο με την Γενισέα αμφότερα στο γήπεδο του Πετεινου. Ενώ ο Παύλος Μελάς με την προσθήκη και των νέων μελών του ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια αρχής γενομένης απο το ματς του Σαββάτου με την Ασπίδα στο ΔΑΚ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δανδανόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Ιρφάν Οτουζμπίρ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Γιουνούζογλου, Κούτρας Ν.(60′ Μπουρλόγλου), Χρυσικόπουλος(46′ Κούτρας Χ.), Ρέβης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Τουρατζίδης, Πουτακίδης, Καμπουρίδης(55′ Ντανατσίδης), Εφέντη(60′ Νικολαίδης Κ.), Τοσουνίδης

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Δ. Καρύδης): Μουαρέμογλου, Τσαούσης, Καρτάλης, Θεοφυλάκης, Γούλας, Αναστασουλάκης, Δανιήλ(38′ Κοψαλίδης), Τηλαβερίδης, Αλεξούδης(65′ Σαββίδης), Λαμπριανάκης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Στιγμές απο την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Δημοσιεύτηκε από SportsAddict.gr στις Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

 

Share it