Search

Photos: Απο το πρώτο ημίχρονο κρίθηκε το ντέρμπι της Βιστωνίδας με τον Φίλιππο Δροσερού!

Η Βιστωνίδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, επικρατώντας με 3-1 του Φίλιππου Δροσερού.

Σε ένα ματς που όλα έγιναν στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Φίλιππου μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 9′ κατάφερε μετά απο ωραίο συνδυασμό Κιουλού, Πεντεζίδη και Ερσάλ Χασάνογλου ο τελευταίος να βγει απέναντι απο τον Αραμπατζή και με πλασέ να δώσει το προβάδισμα στους “πράσινους”.

Η αντίδραση της Βιστωνίδας ήταν άμεση και μόλις στο 13′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Φώτη Τζεβελέκη και αναμπουμπούλα στην περιοχή ο Χρήστος Μαμαλίγκατζης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Ενώ στο 20′ ήρθε η ανατροπή όταν μετά απο μαρκάρισμα του Ιζέτογου στον Παπάζογλου στην περιοχή καταλογίστηκε πέναλτι, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο Σταύρος Παρσαντανιάν για το 2-1.

Ενώ στο 43′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ξανά όταν μετά απο ταχύτατη αντεπίθεση ο Δήμος Αραμπατζής θα δώσει την κατάλληλη στιγμή στον Θανάση Παπάζογλου που απο κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και παρά της άκρως επιθετικές αλλαγές απο τον πάγκο η ομάδα του Δροσερού δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν και τέταρτο τέρμα όταν ο Παπάζογλου κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή την φορά την εκτέλεσε ανέλαβε ο Δήμος Αραμπατζής που όμως δεν βρήκε στόχο και έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η Βιστωνίδα με αυτή τη νίκη έφτασε τους 19 βαθμούς ενώ το Δροσερό έμεινε στους 15. Την  επόμενη αγωνιστική αμφότερες θα έχουν μεγάλα ντέρμπι με την Βιστωνίδα να αγωνίζεται στον Πετεινό με τον Άρη ενώ ο Φίλιππος θα αγωνιστεί στην Γενισέα με την Ελπίδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σεζέρ Φεράτογλου.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Αγγελίδης, Τζεβελέκης Ζ., Ταίρης. Μπαϊρακταρίδης, Μαμαλίγκατζης, Κιολείδης(88′ Αγγελάκης), Τζεβελέκης Φ.(72′ Κεσκινίδης), Παπάζογλου(72′ Μπροντίδης), Αραμπατζής Δ.(85′ Μπαμπούρης)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ρ. Κοντογιαννίδης): Χατζηγεωργίου(67′ Σιουκρή Ογλού), Μουμίν Ντοούς, Ιζέτογλου(46′ Τοπ), Ρετζέπογλου(73′ Μουσταφάογλου), Πεντεζίδης(46′ Μουμίνογλου Τ.), Αλή Ογλου Μπαρή, Κιολλού Σ.(46′ Εφεντόπουλος), Τσιλιγκρός, Βασιλειάδης Στ., Κοκόμπελης, Χασάνογλου Ερσάλ

Δείτε στιγμές απο το παιχνίδι ΕΔΩ

http://

Στιγμές απο το ντέρμπι της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης που βρήκε νικήτρια την Βιστωνίδα με 3-1 επί του Φίλιππου Δροσερού

Δημοσιεύτηκε από SportsAddict.gr στις Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

 

Share it