Search

Έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 73′ όμως δεν γλύτωσε την ήττα από τον Αετό Οφρυνίου η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου!

Την ήττα με 1-3 γνώρισε από τον Αετό Οφρυνίου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη δεν έπεισε με την εμφάνισή της, έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και παρά το ότι αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με παίκτη περισσότερο, δεν κατάφερε να κερδίσει το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αετός, είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μπαρέτα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, δεν κλείστηκε στην άμυνά του παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα και κατάφερε μάλιστα στο δεύτερο μέρος να πετύχει δύο ακόμα γκολ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Νάνου στο 8′ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 13′ ο Μπαρέτας με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έκανε το 0-1, όμως στο 17′ ο Καλατζής αντίκρισε την απευθείας κόκκινη, αφήνοντας τον Αετό με 10. Ένα λεπτό αργότερα σε μια φάση αρκετά καθοριστική για την οικονομία της αναμέτρησης, ο Παυλίδης Ν. έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βάσκου κρατώντας το μηδέν, στο 25′ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σαλπιγγίδη κατέληξε άουτ και στο 43′ ο Δαμιανάκης απόκρουσε με δυσκολία το πλασέ του Μπαρέτα και στη συνέχεια της φάσης ο Ελέζι σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Στο 48′ η κεφαλιά του Βάσκου δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ στο 50′ έπειτα από κόρνερ του Ελέζι, ο Μπαρέτας με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 58′ το σουτ του Νάνου πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια, στο 62′ το πλασέ του Κεφαλούκου δεν βρήκε στόχο και στο 68′ ο Μπαρέτας από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το 0-3. Στο 77′ το πλασέ του Ελέζι μπλόκαρε ο Δαμιανάκης και στο 84′ έπειτα από κόρνερ τιου Τρούπκου ο Βάσκος με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας, που είχε για βοηθούς τον Τερζόπουλο της ΕΠΣ Έβρου και τον Αλμπάντη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Δαμιανάκης, Τρούπκος, Νάνος (78′ Σίνης), Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωσταρέλης (68′ Καρασιούνας), Κεφαλούκος, Αθανασιάδης (22′ Κόνομι), Βάσκος, Κρασώνης, Σιχλοιμίρης (78′ Κρικέλας).

Αετός Οφρυνίου (Μαγκαφίνης): Μπάφας, Θεοδοσιάδης, Καλατζής, Τουμανίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι (85′ Σιδηρόπουλος), Ουζούνογλου (85′ Τελλίδης), Τσίλογλου (65′ Γιάνα), Μπαρέτας (85′ Αφεντουλίδης), Σαλπιγγίδης (38′ Μαγκαφίνης Τ.).

Photo Credit: Σάκης Μήτρακας

Share it