Search

Νίκη από ατσάλι, άντεξε κόντρα στην Σταυρούπολη και μπήκε με το «δεξί» στην Α2!

Δεν τα παράτησε, δεν λύγισε και πήρε μία σπουδαία νίκη με το καλησπέρα στην Α2.

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης παρ’ όλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, είχε τις απαντήσεις, έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ και στο τέλος πανηγύρισε επικρατώντας με 3-2.

Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, με τη Νίκη να επιστρέφει από το 20-24 αλλά την Σταυρούπολη να κατακτά το 1ο σετ με 23-25. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Σάκη Μουστακίδη που έκανε το ντεμπούτο του σε πάγκο γυναικείας ομάδας, μπήκαν πιο δυνατά. Προηγήθηκαν με 9-4, η Σταυρούπολη επέστρεψε και προηγήθηκε 10-11, οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά η εβρίτικη ομάδα χαμογέλασε στο τέλος του σετ με 27-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο σετ η ομάδα από την Θεσσαλονίκη ήταν καλύτερη, η Νίκη πλήρωσε τα λάθη της και έτσι έγινε το 1-2 με 21-25. Η Νίκη δεν τα παράτησε. Πήρε το 4ο σετ με 25-23 και έστειλε το ματς σε 5ο σετ εκεί όπου ξεκίνησε δυναμικά παίρνοντας προβάδισμα 8-3. Η Σταυρούπολη επέστρεψε ξανά μειώνοντας σε 8-7, αλλά τα λάθη της της στοίχησαν. Η θρακιώτικη ομάδα με δύο άσσους της Μπαχλαβά στο φινάλε «καθάρισε» το ματς και επικράτησε με 15-13 για το τελικό 3-2.

Εξαιρετική στο ντεμπούτο της η Χατζηχαραλάμπους, πολύ καλή εμφάνιση από την μικρή της παρέας Καραμπάση, θετική στην πάσα η Πεπόνη, καίρια στην συμμετοχή της η Ζυγερίδου και καλή εμφάνιση από όλα τα κορίτσια της Νίκης.

Στην επόμενη αγωνιστική η Νίκη αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της Αλεξ/πολης τον Φοίνικα.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 27-25, 21-25, 25-23, 15-13)

Συνθέσεις:

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Πεπόνη, Παπάζογλου, Μπαχλαβά, Κολσουζόγλου, Μαραθοκαμπίτου, Χατζηχαραλάμπους, λ- Καραμπάση (Καράμπαλη, Ζυγερίδου, Χατζηνικολάου).

ΕΟ Σταυρούπολης (Ακριτίδης): Παπουλίδου, Τζόβενου, Σαλαγκούδη, Τσιούπα, Ζηνωνίδου, Αναστασιάδη (Βουγιουκλίδου, Παπαδοπούλου, Σωτηρίου, Παπακωνσταντίνου).

Share it