Search

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας η Ακαδημία της Ξάνθης λόγω θετικού κρούσματος

Σε αναστολή λειτουργίας των τμημάτων της Ακαδημίας έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθούν προπονητές και παίκτες προχωρά η ΠΑΕ Ξάνθη μετά την διάγνωση θετικού κρούσματος.

Η κίνηση γίνεται προληπτικά και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απο την ξανθιώτικη ΠΑΕ για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών της, των στελεχών και των οικείων της, μέχρι να υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊου σε μέλος της Ακαδημίας της.

Από την πρώτη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το μέλος να τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας θα πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο απολύμανση.

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών της, των στελεχών και των οικείων της, αναστέλλει την λειτουργία (προπονήσεις, επίσημα και φιλικά παιχνίδια) της μέχρι να υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Share it