Search

Δυνατό τεστ και φιλική ισοπαλία για τους Νέους της Ξάνθης στην Γενισέα με Ελπίδα(+pics)

Νέα καλή εμφάνιση και ισοπαλία απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Ελπίδας Γενισέας για την ομάδα Νέων του ΑΟΞ.

Στο παιχνίδι που έγινε στην Γενισέα η ομάδα της Ξάνθης είχε τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας καλές στιγμές στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια άτυχη στιγμή για την ομάδα της Ξάνθης, καθώς μετά απο ασυνεννοησία υπό δοκιμή κεντρικού αμυντικού και του Στεπάνοβιτς έφερε το αυτογκόλ του πρώτου που έδωσε το προβάδισμα στην Ελπίδα.

Η ομάδα της Ξάνθης αντέδρασε εξαιρετικά πιέζοντας πολύ ψηλά και τελικά κατάφερε μετά απο εξαιρετική συνεργασία Τσιτσεκίδη και Ντρενογιάννη, ο δεύτερος να σκοράρει για το 1-1 στο 66′. Ενώ στο 78′ μετά απο σέντρα του Λεωντσάκου ο Καραμήτρος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη, με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στο 90′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξαντινίδη

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη προσέθεσε ακόμη μια καλή εμφάνιση στην προετοιμασία που κάνει ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2, δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία έναρξης, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Share it