Search

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Λεύκιππου και του γυναικείου της Ασπίδας Ξάνθης!

Μετά την αναβολή στο παιχνίδι του ΓΑΣ με την ΧΑΝΘ η ΕΟΚ προχώρησε στην αναβολή ακόμα δύο αγώνων με Θρακιώτικο ενδιαφέρον καθώς δεν θα διεξαχθούν το παιχνίδι του Λεύκιππου με την Ευκαρπία για την Β’ Εθνική αλλά και αυτό της Ασπίδας Ξάνθης για την Α2 Γυναικών.

Οι σχετικές ενημερώσεις του ΕΟΚ για την αναβολή στα ματς με Θρακιώτικο ενδιαφέρον αναφέρουν:

*Επειδή φοιτητές- αθλητές του σωματείου ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ έχουν έρθει σε απροστάτευτη επαφή με κρούσματα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. και βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα, ο συγκεκριμένος αγώνας ΧΑΝΘ – ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ της 25/10 για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος Όμιλος) αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 04/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΧΑΝΘ «Μ. ΤΣΙΚΙΝΑΣ».

*Επειδή φοιτητές- αθλητές του σωματείου ΑΟ Λεύκιππος Ξ. έχουν έρθει σε απροστάτευτη επαφή με κρούσματα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. και βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα, ο συγκεκριμένος αγώνας ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝ. – ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ της 25/10 για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος Όμιλος) αναβάλλεται κα

*Λόγω αυξημένης τοπικής επιτήρησης της περιοχής εξαιτίας του υψηλού επιδημιολογικού φορτιού και της σχετικής απόφασης του δήμου Νεάπολης – Συκεών για κλείσιμο όλων των αθλητικών  εγκαταστάσεων, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ – ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (4ος όμιλος) της 25/10/2020 αναβάλλεται και  θα διεξαχθεί στις 15/11/2020 και ώρα 14.15, στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου.

Share it