Search

Δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής απο την Ε.Ε.Α. η Δόξα Δράμας που κινδυνεύει να μείνει εκτός Super League 2! Παραιτήθηκε ο Πετράκης!!!

Η Δόξα Δράμας δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Super League 2 από την ΕΕΑ και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός διοργάνωσης!

Η ΕΕΑ, δεν έκανε γνωστό το λόγο της μη χορήγησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το μετοχολόγιο της εταιρίας. Μέχρι τώρα κανένας ενδιαφερόμενος επενδυτής δεν έχει καταθέσει δικαιολογητικά στην επιτροπή για να πάρει τις μετοχές…

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό κόντρα εξελίχθηκε στην Ε.Ε.Α. ανάμεσα στον Απόστολο Πετράκη και το μέλος της επιτροπής κ. Ειρήνη Μαρούπα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και τη συζήτηση του φακέλου της δραμινής ΠΑΕ. Μιλώντας για το περιστατικό ο Απόστολος Πετράκης έκανε σχετική δήλωση στη SportDrama.gr στην οποία αναφέρει τα εξής: “Η Μακεδονομάχος κ. Ειρήνη Μαρούπα αποδείχτηκε ρίψασπις διότι μετά την αναίτια και χωρίς καμία νομική βάση επίθεση της προς το πρόσωπό μου αποχώρησε από την επιτροπή χωρίς να ψηφίσει. Πάντα η φυγή είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των δειλών και των συκοφαντών”. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο Πετράκης μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Δόξα Χάρη Γρηγορίου σκοπεύει να στραφεί κατά της κ. Ειρήνης Μαρούπα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ενώ αργά το βράδυ σημειώθηκε και δεύτερη κατά σειρά βόμβα που ανατρέπει τα δεδομένα στο διοικητικό σκηνικό της ΠΑΕ Δόξα. Με προσωπική του ανακοίνωση την οποία ανέβασε στον λογαριασμό του σε μέσο μαζικής δικτύωσης ο Απόστολος Πετράκης δημοσιοποίησε το κείμενο παραίτησης που έστειλε στα μέλη της διοίκησης της δραμινής ΠΑΕ. Στο κείμενο , όπου ο ίδιος σχολίασε πάνω από την ανάρτηση: «Ας ελπίσουμε να λυθούν τώρα όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει:

«Δράμα 22/10/2020, 01.00 π.μ.,

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Μετά την αναίτια και χωρίς καμία νομική βάση απόφαση της Ε.Ε.Α., που έκρινε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και μη θέλοντας να προκαλέσω με την παρουσία μου περαιτέρω ζημιά σε αυτή την ιστορική ομάδα, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου και εύχομαι να λυθούν με αυτήν, όλα τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα παραμείνω ένας ένθερμος φίλος της ΔΟΞΑΣ Δράμας».

Share it