Search

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Αλεξανδρούπολη στη Γ’ Εθνική

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε από το Νέστο Χρυσούπολης εκτός έδρας η Αλεξανδρούπολη.

Μετά τις δύο σερί νίκες στην Αλεξ/πολη κόντρα σε Πανδραμαϊκό & Παραλίμνιο, οι Εβρίτες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό στην Χρυσούπολη. Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 2-0 του α’ μέρους παρέμεινε ως το τέλος.

Η Αλεξανδρούπολη που ταξίδεψε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Κώστα Πατσιώρα που είχε στρατιωτικές υποχρεώσεις, με τον αδερφό του Άγγελο να ξεκινάει βασικός στην θέση του, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30′ όταν μετά από κόρνερ ο Μπάμπουρας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα με σουτ μέσα από την περιοχή ο Ράμο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 45′ ο Μπάμπουρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα τελευταίου παίκτη, αλλά η θρακιώτικη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Η μοναδική ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη FC ήταν ένα σουτ του Καρακασίδη μετά από όμορφη ενέργεια που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νέστος κλείστηκε καλά πίσω στα καρέ του, με την Αλεξανδρούπολη να μη μπορεί να διαπεράσει την πολυπρόσωπη αμυντική του γραμμή.

Νέστος Χρυσούπολης (Χατζηστάθης): Αθανασίου, Σαμαράς, Μπάμπουρας, Γεωργιάδης, Κυριακίδης, Μπαϊκαρά, Ράμο, Ρέμπα, Τζαμπέγια, Μπλιός, Ζαρκαντζάς.

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Καρτσαμπάς, Πεταλωτής (45′ Χριστοφορίδης), Κομεσίδης, Μαυρομάτης (45′ Δορουγιδένης), Ζώτος (63′ Γεωργαντζόπουλος), Ανυφαντάκης, Πατσιώρας Α. (75′ Θεμελής), Γκαϊδατζής, Ρουμπιές (63′ Μαλτέζος), Καρακασίδης.

Share it