Search

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ελπίδα Σαπών και Εθνικός Σοχού!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και τον Εθνικό Σοχού για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στα σημεία, χωρίς ωστόσο να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, ενώ η Ελπίδα πήρε άριστα στην άμυνα, όμως για άλλο ένα ματς δεν παρουσιάστηκε δημιουργική στην επίθεση.

Στις αξιοσημείωτες φάσεις του αγώνα το σου του Κουτζή στο 41′ κατέληξε άουτ, ενώ στις αρχές του δευτέρου μέρους το φάουλ του Χαλινόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στο 81′ ο Εμρέ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καραβελίδη με ψηλοκρεμαστό σουτ, ενώ στο 89′ το σουτ του Ταχνατζίδη πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης που είχε για βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κυριαζή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών: Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ (46′ Γεωργαντζάς), Τριαντόπουλος, Μπόζης (46′ Εμρέ), Δημητριάδης (76′ Πασσάς), Κουτζής (88′ Κουδούνης).

Εθνικός Σοχού: Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαειλίδης, Ιωαννίδης, Γιαγιάκος, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Καραμπατζάκης, Βλάχος (72′ Στούπας), Βουτσάς (60′ Ταχνατζίδης), Φούσκας (72′ Κουτσικοβαγγέλης).

Share it