Search

Στοίχημα: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ – Προγνωστικά του Αγώνα 21/10/20

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται σοβαρός, η Μαρσέιγ σκοράρει και ταυτόχρονα δέχεται γκολ. Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, επιλογή στο πάμε στοίχημα κουπόνι οπαπ το Over 2.5 Goal με απόδοση 2.25 στην Bet365.

Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια στα καλοκαιρινά προκριματικά (14-4-0 το αήττητο σερί που κρατάει από το 2016) οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσαν εύκολα το – χαμηλότερο ομολογουμένως – εμπόδιο της Ομόνοιας (2-0 στο Καραϊσκάκη, 0-0 στη Λευκωσία), εξασφαλίζοντας έτσι για 20η φορά τη συμμετοχή τους σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ζητούμενο – και φέτος – των πρωταθλητών η ευρωπαϊκή συνέχεια και μετά την αλλαγή του χρόνου, ιδεατό αυτή να προκύψει στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2014. Η σύνθεση του ομίλου αν μη τι άλλο δικαιολογεί ανάλογη αισιοδοξία και φιλοδοξία, με τον κόουτς Μαρτίνς να επιβεβαιώνει αμφότερες στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου.

Αγωνιστικά Νέα: O Oλυμπιακός, σε μία κίνηση που δεν τη συνηθίζει, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς! Επομένως υπολογίζονται για το ματς όσοι είναι διαθέσιμοι, πλην, φυσικά των ποδοσφαιριστών εκτός ευρωπαϊκής λίστας (ο νεοφερμένος χαφ Σίλβα, ο μεσοεπιθετικός Λοβέρα και ο γκολκίπερ Κρίστινσον μεταξύ άλλων). Από τις πρόσφατες μεταγραφές, Μπρούμα (ΜΕ.) και Βινάγκρε (Α.) υπολογίζονται σε αυτήν την ευρύτερη προεπιλογή από τον κόουτς Μαρτίνς, αλλά σε βαθμό ετοιμότητας για να πάρουν ρόλο στο ματς είναι δύσκολο.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 0-0-2 εντός και 0-1-3 μέσα – έξω κόντρα στη Μαρσέιγ, 6-2-6 εντός και 10-3-15 μέσα – έξω με γαλλικές ομάδες, 8/9 N/G στα πιο πρόσφατα επίσημα ματς, ανεξαρτήτως θεσμού

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σα – Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας (Βινάγκρε) – Μπουχαλάκης, Εμβιλά – Ραντζέλοβιτς (Μασούρας), Φορτούνης, Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί

Χρήσιμα Προγνωστικά: Κράσνονταρ ΠΑΟΚ προγνωστικά στο πάμε στοίχημα

ΜΑΡΣΕΙΓ Εξαργυρώνει την πολύ καλή περυσινή της πορεία και τη 2η θέση στη βαθμολογία, με τη 10η παρουσία στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Επανέρχεται μετά τη σεζόν 2013/14, όπου είχε τερματίσει ουραγός στον όμιλο με Αρσεναλ, Ντόρτμουντ και Νάπολι. Στα εντός συνόρων, «ξεμπούκωσε» το Σάββατο επικρατώντας κατά κράτος της Μπορντό με 3-1, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ. Σούπερ Τοβέν, με γκολ (1-0 στο 5’), ασίστ (το 2-0 στο 54’) θα είχε κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα εάν είχε βρει «δίχτυα» στο πέναλτι του 14’. Εξαιρετική αριστερή πλευρά με Αμαβί (μπακ) και Κουισάνς (εξτρέμ) που έκαναν άνω-κάτω την άμυνα των Γιρονδίνων.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς τον βασικό, Μπουμπακάρ Καμαρά (7/0) έφθασε στην Αθήνα η Μαρσέιγ, με τον 20χρονο αμυντικό να είναι τιμωρημένος. Ταυτόχρονα στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι ενδεκαδατάτοι Τσαλέτα-Τσαρ (Α, 7/2) και Μπενεντέτο (Ε, 6/0) που τραυματίστηκαν στο ματς με την Μπορντό και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Επίσης εν συγκρίσει με το πρωτάθλημα, επιστρέφει ο Ντμίτρι Παγιέτ (Μ-Ε, 5/1).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 14 συμμετοχές στο UCL & Κύπελλο Πρωταθλητριών, 43-19-40 σε 102 ματς στο UCL & Κύπελλο Πρωταθλητριών, 4-1-1 με ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Μανταντά – Σακάι, Αλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί – Ρονζιέ, Σανσόν, Κουισάνς – Τοβέν, Μπενεντέτο, Παγιέ

Δείτε όλα τα ζωντανά αποτελέσματα όλων των αγώνων στο Sentragoal!

Share it