Search

Μοιράστηκαν απο ένα ημίχρονο όχι όμως και βαθμούς Άρης Αβάτου και Αετός Οφρυνίου!

Ήττα με ανατροπή υπέστη ο Άρης Αβάτου στο Οφρύνιο Καβάλας, χάνοντας με 2-1 απο τον τοπικό Αετό σε ένα ματς που οι ξανθιώτες κρατούσαν μέχρι το 77′ τη νίκη στα χέρια τους όμως μέσα σε δέκα λεπτά δέχθηκαν δύο γκολ και έφυγαν χωρίς βαθμό.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου ήταν επιβλητική με πολύ καλές στιγμές αρχικά με το σουτ του Ζωσιμίδη να αποκρούει ο Παπαδόπουλος. Ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Μαυροκέφαλου δεν βρήκε στόχο, ενώ πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Αετού στο 38′ το σουτ του Γκουτσίδη. Η πίεση των “κιτρινόμαυρων” καρποφόρησε στο 44′ όταν ο Σαρηγιαννίδης κέρδισε πέναλτι, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέκας για το 0-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αετού πίεσε για την ισοφάριση όμως ο Νομικός και η άμυνα του είχαν απαντήσεις στις προσπάθειες των γηπεδούχων, τουλάχιστον μέχρι το 77′ όταν ο Τσίλογλου με πλασέ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ενώ στο 88′ οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την ανατροπή όταν μετά απο γέμισμα στην περιοχή ο Τουμανίδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα της ξανθιώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχει χρόνος για…δάκρυα για τον Άρη καθώς έρχεται το εντός έδρας ματς με την ΑΕ Αμπελοκήπων την Κυριακή με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Στην Κομοτηνή θα ταξιδέψει την Κυριακή με ανεβασμένη την ψυχολογία ο Αετός για το ματς με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης με βοηθούς τους Τσακίρης και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ(Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Τελίδης(57′ Θεοδωσιάδης), Μαγκαφίνης Λ.(74′ Σαλπιγγίδης), Τουμανίδης, Παυλίδης Ν.(74′ Καμπακτσής), Καραγιαννίδης, Καμαρά(52′ Ελέζι), Ουζούνογλου, Τσίλογλου, Μπαρέτας, Παυλίδης Γ.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Ξανθόπουλος): Νομικός, Βαφειάδης, Ψεμματάς(74′ Χατζηπαπάς), Μίλλερ, Βουλγαρίδης(74′ λ.τρ. Λαφάρας), Βελή Χακάν, Ζωσιμίδης(74′ Τσάπαρης), Μαυροκέφαλος Τ., Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Γκουτσίδης(88′ Μπουλούτ)

Share it