Search

Μόνος πρώτος ο Ορφέας Ξάνθης μετά τη νίκη επί της ΑΕ Ευόσμου, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Μελισσόπουλο!

Την δέυτερη εντός έδρας νίκη του σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε ο Ορφέας Ξάνθης, που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής επικράτησε με 4-0 της ΑΕ Ευόσμου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 19′ με την αποβολή του Κύρκου, αφού άνοιξαν το σκορ και πάλι σε ένα καθοριστικό σημείο, στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους, βρήκαν στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερους χώρους φτάνοντας στο τελικό 4-0. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους, δεν απείλησαν ουσιαστικά ποτέ τα καρέ του Ορφέα και δικαίως έφυγαν από την Ξάνθη με άδεια χέρια.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς Αλέξης Μελισσόπουλος απείλησε για πρώτη φορά στο 5′, με τον Σταυρίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το βολ πλανέ που επιχείρησε. Στο 17′ το σουτ του Βουτσά από πλευράς φιλοξενούμενων έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 20′ το φάουλ του Μελισσόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στο 33′ έπειτα από σέντρα του Μαυρόπουλου ο Σταυρίδης απόκρουσε το πλασέ του Τανζού και την ίδια κατάληξη είχε στο 44′ και το σουτ του Μελισσόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα ο μεσοεπιθετικός του Ορφέα σημείωσε με κεφαλιά μετά από γύρισμα του Χασάνογλου το πρώτο του τέρμα, σε ένα καίριο χρονικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα. Στο 60′ ο “Μέλι” χτύπησε για δεύτερη φορά με πλασέ στην κίνηση, ενώ στο 73′ έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος και γύρισμα του Χασάνογλου, ο Παπαδόπουλος από κοντά έκανε το 3-0. Στο 80′ ο Τανζού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυρίδη σε τετατέτ και στο 90+1′ έπειτα από σέντρα του Χασάνογλου, ο Μελισσόπουλος διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4-0, σημειώνοντας ταυτόχρονα και χατ-τρικ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας που είχε για βοηθούς τους Χουχούμη και Καρασαββαΐδη.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Μανιάς, Τζαμπάζ Χακί, Κατρανίτσας (83′ Γκουρτζής), Χασάνογλου Φεϊζή, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος Α., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος Ν. (75′ Βουλγαρίδης), Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (83′ Κόντο Αχμέτ).

ΑΕ Ευόσμου: Σταυρίδης, Κοσμίδης (80′ Σαμπιασβίλι), Πολιανίδης, Μπαλλίου, Κύρκου, Βουτσάς, Ντόκου, Πεκρής (56′ Λάμι), Κωνσταντινίδης (70′ Τσιτλακίδης), Καρανδρέας (70′ Θωμαΐδης), Μπονέρης (56′ Σεφά).

Share it