Search

Κράβαρικ: «Δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς Ηρακλή»

Μια μέρα μετά την αποχώρηση του Ηρακλή από την Volley League η «σημαία» του «γηραιού», ο Αντρέι Κράβαρικ που έπαιξε μία σεζόν και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αποκαλύπτει το πλάνο που είχε στα σκαριά για την σωτηρία της ομάδας…

Όταν έχεις κατακτήσει 5 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ και έχεις αγωνιστεί σε 3 τελικούς Champions League…

Όταν έχεις κάτσει στην άκρη του πάγκου σε μια από τις πιο δύσκολες σεζόν του συλλόγου…

Όταν έχεις γίνει πρόεδρος….

Όταν πριν από 6 μήνες προσπαθείς να σώσεις τον σύλλογο της καρδιάς σου….

Όταν, εν κατακλείδι, λέγεσαι Αντρέι Κράβαρικ έχεις κάθε λόγο να ομιλείς για τον Ηρακλή. Ο γεννημένος νικητής, το αγαπημένο παιδί της «κυανόλευκης» εξέδρας λυγίζει με την ιδέα και μόνο ότι ο Ηρακλής δεν θα ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων.

Ο Ηρακλής επισήμως λοιπόν εκτός Volley League Αντρέι. Τι λες;

Δεν αντέχεται, δεν ξέρω τι να σου πω. Όταν χθες άρχισα να διαβάζω τα δυσάρεστα δεν το πίστευα. Ένιωσα ένα δυνατό σφίξιμο στο στομάχι από τη στεναχώρια. Ειλικρινά και τώρα που μιλάμε και έχει περάσει σχεδόν μια μέρα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι ο Ηρακλής δεν θα παίζει στην Volley League. Συγνώμη σε όλες τις ομάδες αλλά δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς Ηρακλή. Χωρίς τον υγιή Ηρακλή για να ακριβολογώ. Είναι κρίμα και άδικο και μειώνει και το πρωτάθλημα η απουσία αυτή.

Έχει ξαναβρεθεί πάντως ο Ηρακλής σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά…

Ναι το 2012 όταν πήραμε το νταμπλ. Την επόμενη σεζόν παλέψαμε με τα κύματα, σωθήκαμε αγωνιστικά και πέσαμε διοικητικά. Το ίδιο γίνεται και τώρα, δυστυχώς.

Όλα αυτά τα χρόνια πίστεψες ποτέ ότι η ομάδα δεν θα βρίσκεται λόγω οφειλών στην Volley League;

Ποτέ μα ποτέ, ούτε πέρναγε από το μυαλό μου. Πάντα έλεγα ότι μπορούσε να βρεθεί λύση, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι συμβαίνει στα εσωτερικά του συλλόγου. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό. Δεν έχει βρεθεί αυτός ο επενδυτής που θα μπορέσει να εξοφλήσει τα χρωστούμενα στα παιδιά που έχουν κάνει προσφυγή. Αυτά τα παιδιά πρέπει να ξοφληθούν και αυτό δεν έχει γίνει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι οφειλές που ταλανίζουν το σύλλογο. Υπάρχουν και άλλα χρέη που δυσκολεύουν την κατάσταση.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο novasports.gr

Share it