Search

Δραματικό φινάλε και ισοπαλία για Ένωση Ασωμάτων και Αναγέννηση Παγουρίων!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ένωση Ασωμάτων και Αναγέννηση Παγουρίων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, με αρκετή ένταση, η τοπική Ένωση απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο 90+1′ την αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, όπως αναφέρει ο Παρατηρητής της Θράκης.

Όλα τα τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τα Παγούρια να παίρνουν στην έναρξη του, προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ταχόπουλο στο 47′ με φάουλ και στο 49′ με διαγώνιο σουτ. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ένωση ανέβασε την πίεση της και προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, κάτι που έγινε στο 80′ με το σουτ του Χατζόγλου Σερδάρ, ενώ το τέρμα της ισοφάρισης σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντουμπάν Οζάν με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Μάλιστα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή με το σουτ του Χατζόγλου Σερδάρ να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Τέλος να σημειωθεί πως την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν ο προπονητής των γηπεδούχων Χουσεΐν Χουσεΐν και ο βοηθός του Χατζόγλου Σερμπάι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τομαράς που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Δόδογλου.

Ένωση Ασωμάτων: Μουσταφά Σαλή, Χουσεΐν Σαλή, Χουσεΐν Αλή, Σαλήχ Ογούζ, Ντουμπάν Οζάν, Χατζόγλου Σερδάρ, Χασάν Τζεμάλ (46′ Ντουμπάι Ουνάι), Σαλήχ Ιλκέ, Ιμπραήμ Οκτάι, Μπαλτζή Μεχμέτ, Ακή Καλάν, Μουσταφά Μουσταφά.

Αναγέννηση Παγουρίων: Κοιλιάδης (46′ Βουρδούμης), Μούλιος, Τσαμπουράκης, Τζώρτζης, Ταχόπουλος, Μιχαλάκης, Αθανασιάδης, Μπιλιλής (65′ Μπρέγιαννης), Τζαμπατζίδης (46′ Τερζάκης).

Share it