Search

Τέλος Τσιπίδης, τέλος επενδυτές, τέλος και ο Ηρακλής από την Volley League!

Με 8 ομάδες και χωρίς τον Ηρακλή θα διεξαχθεί τελικά το φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέσυρε το πρωί της Δευτέρας την συμμετοχή της με τους νέους επενδυτές να διαψεύδουν τις προσδοκίες για οικονομικές λύσεις που οι ίδιοι εδώ και δύο εβδομάδες “διαφήμιζαν”.

Μετά την εξαφάνιση του Απόστολου Τσιπίδη (που παλαιότερα είχε εμφανιστεί ως υποψήφιος επενδυτής στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης χωρίς θετική κατάληξη), το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους επενδυτές που δεν εμφάνισαν ποτέ τα χρήματα για να δοθεί λύση στο θέμα του Ηρακλή. Ο Τσιπίδης μάλιστα δήλωσε ότι ο Ηρακλής είχε πληρώσει 250.000 ευρώ για να τα βρει με όλους τους παίχτες κάτι το οποίο αποδείχθηκε αναληθές.

Η ιστορική και γεμάτη διακρίσεις ομάδα του “γηραιού” που έβαλε το βόλει στα σπίτια μας δεν θα έχει θέση στην κατηγορία των μεγάλων. Δέκα Έλληνες παίκτες τουλάχιστον για τους επόμενους 2 μήνες θα είναι χωρίς ομάδα.

Πλέον η ΕΣΑΠ θα πρέπει να αποφασίσει για νέα κλήρωση για τις 8 ομάδες οι οποίες αρχικά θα παίξουν όλες μαζί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στον δεύτερο γύρο θα παίξουν οι πρώτες 4 πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου (1-4) και οι τέσσερις τελευταίες (5-8). Το άθροισμα των βαθμών σε πρώτο και δεύτερο γύρο θα βγάλει πρωταθλητή αλλά και την ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Με πληροφορίες από την σελίδα «ΣΤΟ ΦΙΛΕ»

Share it