Search

Έκλεψε τις εντυπώσεις το καμπ των Σαντάνα & Ζακυνθινού στην Αλεξανδρούπολη!

Όσοι/σες δεν ήρθαν, απλά… έχασαν!

Αυτή η φράση, περιγράφει αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου 2020, στη Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης.

Ένας «καθηγητής» του βόλεϊ, του αθλητισμού, της παιδαγωγικής, ο Ομοσπονδιακός προπονητής του beach volley, Τίε Σαντάνα, ξεδίπλωσε όλα του τα χαρίσματα, συνεπικουρούμενος από τον υπεύθυνο Ανάπτυξης του beach volley της Ε.Ο.ΠΕ., Παναγιώτη Ζακυνθινό, καθηλώνοντας όσες και όσους παρευρέθηκαν στο διήμερο προπονητικό καμπ beach volley. Σε μία σεμιναριακού επιπέδου προπονητική διαδικασία, δίδαξε τις βασικές αρχές του αθλήματος, σε αθλήτριες και αθλητές όλων των επιπέδων εκμάθησης.

Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Ο.ΠΕ., το αρμόδιο τμήμα του beach volley και τον υπεύθυνό του, Αλέκο Παρασκευόπουλο, που ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκλησή μας, έδωσαν τη χαρά και την ευκαιρία σε 42 αθλούμενους (28 κορίτσια 11 έως 16 ετών και 14 αγόρια 13 έως 17 ετών) της Α’ Διοικητικής Περιφέρειας, να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που πάρα πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, για την αμέριστη βοήθειά του στην άρτια διοργάνωση του καμπ σε όλους τους τομείς.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα Σωματεία, τους προπονητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τα Σωματεία της Ελευθερούπολης και του Αμυγδαλεώνα, που χρειάστηκε να ταξιδεύσουν από τόσο μακριά, ως την Αλεξανδρούπολη, με τις αθλήτριές τους να δηλώνουν «μαγεμένες» με αυτά που έζησαν.

Ευχαριστούμε τέλος, όσες και όσους (γονείς, προπονητές, φίλους του αθλήματος), έστω και για λίγο, ήρθαν είδαν και διαπίστωσαν τη διάθεση, το πάθος και την προσπάθεια προπονητών και παιδιών στην άμμο των δύο γηπέδων.

Ελπίζουμε, το διήμερο καμπ, να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής για τη γενικότερη ανάπτυξη του αθλήματός στην Ένωσή μας και ειδικότερα του beach volley.

Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες σχετικές πρωτοβουλίες από την Ε.Ο.ΠΕ., αλλά και από τους αρμόδιους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην περιοχή αρμοδιότητάς μας (Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών).

Η Ένωση θα συνεχίσει με αυτή τη φιλοσοφία, παρά τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες, με μοναδικό γνώμονα την εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών ανάπτυξης στα αθλούμενα παιδιά της Ένωσης.

Για την… ιστορία, στο προπονητικό καμπ συμμετείχαν

Από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, 13 αθλητές: Πατλάκας Δημοσθένης, Τοκαμάνης Αλέξης, Σισμανίδης Πέτρος, Μήλιας Γεώργιος, Μπαμπλής Κυριάκος, Αλεξιάδης Μάριος, Καραμανίδης Κοσμάς, Λουμπούτης Ιωάννης, Παλαβουζόπουλος Παναγιώτης, Κοντοστάθης Ανδρέας, Παπάζογλου Ισίδωρος, Κεσκίνης Κυριάκος και Γκοτσίδης Χρήστος (ο μικρότερος αθλητής του καμπ).

Από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, 12 αθλήτριες: Μήτσικα Ραφαηλία, Βουρδόλη Παρασκευή, Κουτσούλα Αποστολία, Κουτσούλα Μαρίνα, Μαρινίδου Βασιλική, Τσομπανούδη Ανδριάννα, Μακρή Επλπίδα, Μαριάτου Μαρία, Μπέγκα Πάουλα, Τηλεγράφου Αρχοντία, Φωκιανού Ιωάννα, Κωνσταντινάκη Μαρία.

Από τις Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης, 2 αθλήτριες: Μόκαλη Γεωργία και Μόκαλη Δήμητρα.

Από τον Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, 3 αθλήτριες: Αμπατζίδου Αριστέα, Παναγιωτίδου Ελπίδα, Περίτσαλη Δάφνη.

Από τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, 1 αθλητής (Θεοδοσιάδης Ιάσων) και 6 αθλήτριες: Κωνσταντάρα Κρυσταλλία, Βουλγάρογλου Ζωή, Μπουγέλη Παναγιώτα, Αυγουστή Μαρία, Θεοδοσιάδη Κλειώ και Θεοδοσιάδη Νεφέλη (η μικρότερη αθλήτρια του καμπ).

Πρέπει τέλος να σημειωθεί, ότι τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας covid-19 και μοιράσθηκαν ατομικές μάσκες προστασίας, με το λογότυπο της Ένωσης, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΠΕΘΡ

Δείτε φωτογραφίες:

Share it