Search

“Εφτάψυχος” Ορφέας έβγαλε αντίδραση στο Σοχό και έφυγε με θετικό αποτέλεσμα!

Τι κι αν βρέθηκε απο το πρώτο κιόλας εικοσιπεντάλεπτο όχι μόνο πίσω στο σκορ αλλά να αγωνίζεται και με παίκτη λιγότερο, τι κι αν βρέθηκε να χάνει και με 2-0 εν τέλει ο τρομερός Ορφέας Ξάνθης έβγαλε απίθανη αντίδραση και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ είχε και χαμένο πέναλτι!

Με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα οι ξανθιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Σουκρήογλου ανέκοψε με το χέρι την πορεία της μπάλας που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα και είδε την κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αχαλινόπουλου να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Οι ξανθιώτες παρότι με παίκτη λιγότερο δεν τα παράτησαν και στο 43′ μετά απο ανατροπή του Αλέξη Μελισσόπουλου είχαν την ευκαιρία για την ισοφάριση όμως ο Καραβελίδης νίκησε απο τα 11μετρα τον Νίκο Μελισσόπουλο κρατώντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 52′ ο Ταχματζίδης σκόραρε για το 2-0 των γηπεδούχων και ενώ όλα έμοιαζαν ιδανικά για αυτούς το υπέροχο γκολ του Χίντ Ιμέρ στο 74′ έβαλε ξανά στο ματς τον Ορφέα που στο 81′ μετά απο νέο κερδισμένο πέναλτι του Αλέξη Μελισσόπουλου κατάφερε να κάνει το 2-2 με τον Θόδωρο Τορομανίδη να ευστοχεί και να χαρίζει τον σπουδαίο βαθμό για την ομάδα του.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας και την ισοπαλία με το Σοχό ο Ορφέας την Τετάρτη παίζει ξανά με ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς θα υποδεχτεί τον Εύοσμο. Στις Σάπες για να αντιμετωπίσει την Ελπίδα θα βρεθεί ο Σοχός.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Κεφαλάς με βοηθούς τους Σάββα και Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαελίδης, Ιωαννίδης Κ., Σάββας, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Καραμπατάκης, Ταχματζίδης, Κουκουρίγκος, Ιωαννίδης Στ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γεωργούσης(46′ Μανιάς), Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Κριεζής(46′ Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού), Μαυρόπουλος, Σουκρήογλου, Μελισσόπουλος Αλ., Μελισσόπουλος Ν.(60′ Χίντ Ιμέρ), Τορομανίδης, Βουλγαρίδης(64′ Γκιούρτζης)

Share it