Search

Photos: Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την Ελπίδα Σαπών! Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή!

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής πανηγύρισε ο Ηρακλής (Αμπελοκήπων), που έφυγε με το διπλό από τις Σάπες επικρατώντας με 0-3.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου πραγματοποίησε μια πολύ μέτρια εμφάνιση, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Αθανασίου και συνδυασμό με ένα κακό πεντάλεπτο, από το 55′ ως το 60′, όταν από διπλό λάθος του Φούντα δέχτηκε το 0-2 και στη συνέχεια έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Μπόζη για να ξαναμπεί στο ματς, γνώρισε δικαίως την ήττα. Καλύτεροι παίκτες των γηπεδούχων οι Τριαντόπουλος και Γαβριήλ, με τον πρώτο δίνει βοήθειες παντού στον αγωνιστικό χώρο και τον πρώτο να αποτελεί την κυριότερη απειλή για τον Γηραιό, για όσο αγωνίστηκε.

 

Από την άλλη ο Ηρακλής εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος, σε σύγκριση με την εικόνα του στο ΑΟΞ την περασμένη εβδομάδα, με τον Κοντεών που πήρε θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, να προσδίσει σιγουριά και σταθερότητα στα μετόπισθεν, τον Πουρτουλίδη να δείχνει για άλλο ένα ματς την κλάση του και τον Τσίτα να βρίσκει τον εαυτό του και να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 3′ με το γυριστό σουτ του Τριαντόπουλου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τσίτα στην κίνηση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 17′ ο Νταφόπουλος απόκρουσε το σουτ του Πιπερτζή. Στο 33′ έπειτα από σέντρα του Κανακούδη η κεφαλιά του Πιπερτζή κατέληξε άουτ, ενώ στο 37′ μετά από ωραία κάθετη του Πουρτουλίδη. ο Τσίτας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Δεκά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και μετά από διπλό λάθος του Φούντα, ο οποίος πρώτα έκανε λάθος πάσα και στη συνέχεια παραχώρησε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα στον Μετάι, ο Παναγιωτίδης από τα 11 βήματα έκανε το 0-2. Στο 60′ η Ελπίδα έχασε απίστευτη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όμως ο Μπόζης, στον οποίο κατέληξε η μπάλα μετά την ασταθή απόκρουση του Αθανασίου στο σουτ του Γαβριήλ, δεν κατάφερε να βρει ισορροπία και να σκοράρει ουσιαστικά προ κενής εστίας.

Ως εκ τούτου λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 67′ ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά και ο Τσίτας λαμβάνοντας άλλη μια φοβερή ασίστ από τον Πουρτουλίδη, βρέθηκε απέναντι από τον Νταφόπουλο και έκανε το 0-3. Στα τελευταία λεπτά του ματς, η κεφαλιά του Φούντα στο 88′ και το σουτ του Τριαντόπουλου στο 90′ δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης που είχε για βοηθούς τους Κηλικιώτη και Χρυσέλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος Β.): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ (62′ Κουδούνης), Τριαντόπουλος, Μπόζης (71′ Δημητριάδης), Ζήνωνος, Κουτζής (46′ Γεωργαντζάς)

Ηρακλής (Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Χατζής (50′ Μάντικας), Πιπερτζής (59′ Παπαδόπουλος), Κοντεών, Κανακούδης (46′ Παναγιωτίδης), Μετάι (59′ Εμμανουηλίδης), Μαγκούτης, Τσίτας, Πουρτουλίδης, Παπαϊωάννου (30′ Καθάριος), Φυτανίδης.

*Photo Credits: metrosport.gr

Share it