Search

Photos: Ανατρεπτικός Άρης Αβάτου κέρδισε το Σιδηροχώρι και πήρε την Δόξα της νίκης!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Άρης Αβάτου που κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στον αγώνα που έγινε στο ΑΟΞ και βρήκε νικητές τους “κιτρινόμαυρους” με 2-1.

Το ματς ξεκίνησε πολύ νωθρά με τις δύο ομάδες να δείχνουν να ψάχνονται, με την φάση που άλλαξε το ματς να έρχεται στο 24′ όταν σε μια ανύποπτη στιγμή ο Μίλλερ έδιωξε την μπάλα όμως αυτή χτύπησε στο χέρι του συμπαίκτη του Χακάν Βελή  και απομακρύνθηκε με τον ρέφερι που ήταν κοντά να καταλογίζει την παράβαση, και τον Βάσκο να ευστοχεί απο τα 11μέτρα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως τόσο το σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη όσο και η κεφαλιά του Στέφανου Μίλλερ δεν βρήκε στόχο. Οι παίκτες του Άρη μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο όμως το δυνατό σουτ του Ζωσιμίδη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Τσομπανόπουλος που κρατούσε το μηδέν, μέχρι τουλάχιστον το 70′ όταν μετά απο εξαιρετική πάσα του Γκουτσίδη ο Γκέκας με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 81′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ιορδάνη Ζωσιμίδη ήρθε η ανατροπή για τους “κιτρινόμαυρους” που όμως λίγο έλειψε να πάθουν…καρδιακό καθώς στις καθυστερήσεις ο Βάσκος βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και έτσι ο Νομικός βγήκε γρήγορα και μάζεψε, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Πλέον στον Άρη στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης με τον Αετό στο Οφρύνιο ενώ η ομάδα του Σιδηροχωρίου έχει δύσκολη έξοδο στις Σέρρες κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσίνης με βοηθούς τους Καρασαββαίδη και Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Μπουλούτ(46′ Ζωσιμίδης), Τσάπαρης(46′ Μαυροκέφαλος Τ.), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας(90′ Κοτόπουλος), Γκουτσίδης

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Νάνος, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωσταρέλης(83′ Σίνης) , Κεφαλούκος, Αθανασιάδης(83′ Κρικέλας), Σιχλοιμίρης(76′ Κονόμι), Κρασώνης(71′ Καρασιούνας), Βάσκος.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sportsaddict.gr/posts/2620805294896498

Share it