Search

“Λύγισε” στο φινάλε η Θαλασσιά που άγγιξε την έκπληξη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο!

Ήξερε εξ’ αρχής πως είχε δύσκολο έργο στο Ορφάνι Καβάλας  η Αναγέννηση που στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο και για 84′ λεπτά ήταν πολύ κοντά στο να αποσπάσει τον ιστορικό πρώτο της βαθμό στην Γ’ Εθνική, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν έστω και στο φινάλε να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν και να επικρατήσουν τελικά με 2-0.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Σιάκκας στο 84′ και Γιάννα στο 91′, ενώ στην ομάδα του Απόστολου Κουτρουλου μένει η πίκρα του γεγονότος πως έφτασε τόσο κοντά σε θετικό αποτέλεσμα.

Επόμενο ματς για την Αναγέννηση την Τετάρτη στην Φελώνη κόντρα στον Πανδραμαϊκό, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος που έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα δοκιμάζεται στην έδρα του Ηρακλή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας. Θυμηθείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της αγωνιστικής 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Αθανασιου, Μουζαφέρογλου, Τιφτίκης, Κουτσομιχάλης(65′ Γκασπαριάν), Τεφήκογλου(87′ Δελητζόγλου), Καλαϊτζής, Αλήογλου, Τουργαίδης Στ., Θώμογλου(55′ Ευθυμιάδης), Παπαστεφάνου, Καζάκης

Share it