Search

Διπλασίασε τις νίκες της η Αλεξανδρούπολη, κρατώντας ξανά ανέπαφη την εστία της!

Το 2 στα 2 έκανε η Αλεξανδρούπολη FC που μετά από τη νίκη στην πρεμιέρα με Πανδραμαϊκό, επικράτησε 2-0 ξανά εντός έδρας του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η εβρίτικη ομάδα έφτασε τους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια, δηλαδή έχει το απόλυτο και απολαμβάνει την κορυφή την οποία και μοιράζεται με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Βασικός τερματοφύλακας ξεκίνησε και πάλι ο Συριτούδης, καθώς λόγω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων ο Κωνσταντίνου δεν ήταν στην αποστολή.

Στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» Αλεξ/πολη και Απόλλων είχαν από ένα ημίχρονο. Στο α’ οι Σερραίοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή, αλλά στο δεύτερο η ομάδα του Ουσταμπασίδη πήρε τα ηνία, άλλαξε την εικόνα της και πέτυχε δύο γκολ παίρνοντας το τρίποντο. Στο 20′ ο Συριτούδης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Κουτζαβασίλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Γουλά βρήκε στο δοκάρι του Συριτούδη. Η μοναδική ευκαιρία της Αλεξανδρούπολης ήταν στο 35′ με την ατομική ενέργεια του Μαλτέζου που κατέληξε στα χέρια του Μαδένη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό με την θρακιώτικη ομάδα να είναι αυτή που επέβαλε τον ρυθμό της. Από νωρίς φάνηκε απειλητική καθώς το γκολ του Πεταλωτή (από γύρισμα του Καρακασίδη) ακυρώθηκε σωστά ως Οφσάιντ. Στο 64′ ο Κώστας Πατσιώρας με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο «γάμα» της εστίας, έγραψε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα η Αλεξανδρούπολη FC με αντεπίθεση για σεμινάριο, έκανε το 2-0. Ο Πεταλωτής έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, μοίρασε στον Ανυφαντάκη, ο οποίος με ωραία ενέργεια βρήκε τον Γκαϊδατζή στο χώρο και εκείνος έσπασε τη μπάλα στον Ρουμπιέ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Γκαϊδατζής και Γεωργαντζόπουλος που επέστρεψαν μετά τους τραυματισμούς τους.

Στην επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη φιλοξενείται από το Νέστο Χρυσούπολης (Τετάρτη 21/10) ο οποίος είναι χωρίς βαθμούς στις πρώτες δύο στροφές.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Πεταλωτής, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κ. (80′ Πατσιώρας Α.), Μαλτέζος (45′ Καρακασίδης), Ανυφαντάκης, Ρουμπιές (80′ Γεωργαντζόπουλος), Χριστοφορίδης (60′ Γκαϊδατζής), Μαυρομάτης (80′ Λίτσιος).

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Μαδένης, Χατζάκος (60′ Παπαδόπουλος), Τουλίκας (46′ Κούτλας), Κουτζαβασίλης (75′ Πάνος), Γκούμας, Γούλας, Καρυοφύλλης (60′ Γκαϊδαρτζής), Ηλιόπουλος, Γεωργιάδης (75′ Κιουτσεκτσίδης), Ζαφειρίδης, Μελισσόπουλος.

Share it