Search

Ο ¨διψήφιος” Χιονίδης και η… Ποντιακή μάχη κορυφής! Οι 11 τοπ σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο έξι στροφές

Ποντιακή…υπόθεση είναι η μάχη του άτυπου τίτλου του πρώτου σκόρερ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών.

Εκεί οπού ήδη έχει πιάσει διψήφιο αριθμό γκολ ο μεσοεπιθετικός της Ελπίδας Γενισέας, Μιχάλη Χιονίδης ενώ απο κοντά βρίσκεται και ο ηγέτης και τοπ σκόρερ του Απόλλωνα Ξάνθης, Παναγιώτης Κατσιλίδης. Την πρώτη τετράδα κλείνει ο επιθετικός της Ελπίδας Γενισέας Κώστας Ξαντινίδης με 5 γκολ, ενώ “σφήνα” έχει μπει ανάμεσα τους ο πολλά υποσχόμενος νεαρός μεσοεπιθετικός της Βιστωνίδας Θανάσης Παπάζογλου που συνεχίζει εντυπωσιακά απο πέρσι έχοντας ήδη σκοράρει 6 τέρματα

Έξι παίκτες έχουν πιάσει ήδη τον αριθμό “4” με τρεις εξ’ αυτών να προέρχονται απο τον Φίλιππο Δροσερού, ο λόγος για τους Ερσάλ Χασάνογλου, Μπαρή Αλήογλου και Στέλιο Κοκόμπελη, ενώ στα 4 τέρματα ενεργητικό είναι και οι Στέργιος Παυλίδης(Άρης Πετεινού), Σταύρος Βασιλειάδης(Απόλλων Διομηδείας) και Νεκτάριος Πιλτικάκης(Ηρακλής Ζυγού). Την πρώτη ενδεκάδα των σκόρερ συμπληρώνει ο Χοκάν Μουσάογλου της Κεντητής με 3 τέρματα.

Να σημειώσουμε εδώ βέβαια πως έχουμε συμπληρώσει 6 παιχνίδια με εκκρεμότητα το ματς του Πετεινού με το Κουτσό, και το αναφέρουμε αυτό καθώς υπάρχουν πέντε(Τουρατζίδης, Φλώρος, Εφέντη, Καμπουρίδης και Τυριάκης) παίκτες που έχουν σκοράρει απο 2 γκολ οπότε αν οποιοσδήποτε και να σκόραρε θα έμπαινε και αυτός στην πρώτη 11αδα των σκόρερ. Ενώ υπάρχουν και πέντε ομάδες οι παίκτες των οποίων είχαν ένα ματς λιγότερο να σκοράρουν λόγω της αποχώρησης του Σελίνου.

Κορυφαία επίθεση έως τώρα είναι αυτή της Ελπίδας Γενισέας που ήδη έχει σκοράρει 22 τέρματα ενώ ακολουθεί απο κοντά ο Φίλιππος Δροσερού με 19. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν οι Άρης Πετεινού(17), Βιστωνίδα(16) και Απόλλων Ξάνθης(16). Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη 9 ομάδες έχουν σκοράρει διψήφιο αριθμό γκολ, με τους μοναδικούς που δεν το έχουν καταφέρει ακόμα να είναι οι Κεντητή(9), ΑΕΞ(6), Ερμής Μάνδρας(4) αλλά και το Κουτσό που μάλιστα δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει όντας η μοναδική που δεν το έχει κάνει καθώς ακόμα και το Σέλινο πριν την αποχώρηση του είχε σκοράρει στην πρεμιέρα με τον Ντόκο.

Η πρώτη 11αδα των σκόρερ πιο αναλυτικά έχει ως εξής:

10 γκολ: Μιχάλης Χιονίδης(Ελπίς Γενισέας)

8 γκολ: Παναγιώτης Κατσιλίδης(Απόλλων Ξάνθης)

6 γκολ: Θανάσης Παπάζογλου(Βιστωνίδα)

5 γκολ: Κώστας Ξαντινίδης(Ελπίς Γενισέας)

4 γκολ: Ερσάλ Χασάνογλου, Μπαρή Αλήογλου, Στέλιος Κοκόμπελης(Φίλιππος Δροσερού), Στέργιος Παυλίδης(Άρης Πετεινού), Σταύρος Βασιλειάδης(Απόλλων Διομήδειας), Νεκτάριος Πιλτικάκης(Ηρακλής Ζυγού)

3 γκολ: Χοκάν Μουσάογλου(Κεντητή)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it