Search

Έλειψε το γκολ στο δυνατό φιλικό της Ξάνθης με Δόξα Δράμας!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με την Δόξα Δράμας, που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟΞ το απόγευμα του Σαββάτου(17/10)

Ο Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα συμπεράσματά τους στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο ίδιας κατηγορίας. Σκορ δεν υπήρξε, αφού το 0-0 δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Σε ένα ματς με λίγες καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες που έχουν αλλάξει πλήρως τα ρόστερ τους να είναι εμφανές πως θέλουν χρόνο για δέσου, και ειδικά η ομάδα της Ξάνθης με τον Αυστραλό τεχνικό να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχές και στα τελευταία αποκτήματα της ομάδας(Τζούρμαν, Βέρκερ, Βόλτερς και Έμπερτ)

Η αναμέτρηση διεξήχθη σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Φεράτογλου της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Popovic): Ίτσο, Στάθης, Παντελιάδης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπιλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Παπάζογλου Θ. Έπαιξαν και οι: Βέλιτς, Έλιοτ, Βαλμάς, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κέβιν, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Έμπερτ και Βασίλεφ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κόκολης, Νιμπα, Κουτσιανικούλης, Μαυρίας, Γκόμεζ, πινδώνης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Χάμοντ, Μπολάκης. Έπαιξαν και οι: Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Τάσιος, Ιμπάνεζ, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Κόντος, Αγιώτης, Σντριαν, Μενσά, Πετρίδης, Λοέν, Σαμπανίδης.

Share it