Search

EuroLeague: Τα σπουδαιότερα ματς της ημέρας

Στην betshop σε περιμένει κορυφαία στοιχηματική εμπειρία!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει στο ΣΕΦ, για ακόμα μια φορά ως αντίπαλος. O Έλληνας head coach βρίσκεται στον πάγκο της Μακάμπι από πέρσι, ενώ διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής του Ολυμπιακού, φτάνοντας δύο φορές ως τον τελικό της EuroLeague. Επιστρέφοντας στο παρόν, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κεφαλαιοποιήσουν το θετικό μομέντουμ που δημιούργησαν, μετά τις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό (71-78) και τη Μιλάνο (86-75). Κόντρα στην ιταλική ομάδα, ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε το καλύτερό παιχνίδι του από την στιγμή που επέστρεψε στο λιμάνι, τελειώνοντάς το με 17 πόντους, 11 ασίστ και μόλις ένα λάθος σε 36:12.

Το παιχνίδι στη EuroLeague ξεκινά εδώ!

Στον αντίποδα, η «ομάδα του λαού» έρχεται από εκτός προγράμματος ήττα κόντρα στην Μπάγερν στο Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί, βρέθηκαν στο -9 με το άκουσμα της κόρνας λήξης του ημιχρόνου (25-34), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προηγήθηκαν για τελευταία φορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο μέρος, η αφύπνιση του Γουιλμπέκιν βοήθησε ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη στο φινάλε, ωστόσο ένα χαμένο επιθετικό ριμπάουντ, έβαλε οριστικά τη Μακάμπι στην πλευρά των ηττημένων (85-88). Πλέον, με ρεκόρ 1-2 δεν έχει ιδιαίτερα περιθώρια για νέα απώλεια, καθώς θα μείνει από νωρίς πίσω στη βαθμολογία και την περιμένει πρόγραμμα… ανηφόρα στη συνέχεια (Χίμκι εκτός, Φενέρμπαχτσε εντός, Εφές εκτός).

EuroLeague: Ώρα για αγώνα

Η παράδοση ισορροπεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, αφού σε 21 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μετρά δέκα νίκες, μία λιγότερη απ΄ όσες η Μακάμπι στο ίδιο διάστημα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι τρέχουν μικρό νικηφόρο σερί τριών αγώνων κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με προφανές highlight το περσινό 65-90 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Share it