Search

Διεκδικεί την επικράτηση η Μάριεχαμν!

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μάθε τα πάντα για το online στοιχημα

Χόνκα – Μάριεχαμν: Η Χόνκα είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (10) στο φινλανδικό Πρωτάθλημα. Αυτό το γεγονός, όχι απαραίτητα κακό, σε συνδυασμό με τις 2, μόλις, ήττες την κρατά 4η στη βαθμολογία και με βλέψεις έως την 3η θέση διότι πιο πάνω δεν μπορεί. Η Μάριεχαμν βρίσκεται στο -8 από την αντίπαλό της και στο δικό της κομμάτι της κατάταξης θα πρέπει να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο, ώστε να κινδυνέψει η παραμονή της. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κοιτάξει και ενδεχόμενη συμμετοχή στα play off, ωστόσο με τα τώρα δεδομένα αυτό μοιάζει μακρινό. Η IFK αντιμετωπίζει κακή πρόσφατη παράδοση με τους γηπεδούχους, έχοντας την τελευταία νίκη της τον Απρίλιο του 2019 εκτός με 3-1. Έκτοτε, μέσα – έξω, μετρά 1 ισοπαλία και 4 διαδοχικές ήττες.

Η απουσία του Αφρικανού σκόρερ Ντονγκού (7 γκολ) είναι σημαντική για τη Χόνκα, η οποία δίνεται σε χαμηλές τιμές ούσα δίχως νίκη στα 4 τελευταία ματς Veikkausliiga και με 2 γκολ ενεργητικό στα 360 αυτά αγωνιστικά λεπτά! Η Μάριεχαμν έχει συμπληρώσει 7 αγώνες δίχως νίκη από την άλλη, με 4 ισοπαλίες στον αριθμό αυτό των παιχνιδιών. Δεν αναφέρεται κάποιο αγωνιστικό νέο πολύ εναντίον της. Φοβερή σεζόν διανύει ο Αλβανός μεσοεπιθετικός Αντέμι (12 γκολ). Οι φιλοξενούμενοι επιλέγουν ένα αρκετά αμυντικό 3-4-3 φέτος, με τα μπακ να μένουν σε πιο ανασταλτικό ρόλο. Το παθητικό τους στα 34 γκολ δεν δικαιώνει τον κόουτς Σιμπερίσκι έως τώρα.

Τι σκέφτομαι: Η Χόνκα κάνει, σίγουρα, καλύτερη χρονιά, όμως η φόρμα της και τα αγωνιστικά νέα του ζευγαριού δεν υποστηρίζουν τον φαβοριτισμό της. Η Μάριεχαμν μοιάζει και αυτή εγκλωβισμένη στην αναποτελεσματικότητά της, ωστόσο εφόσον ο αντίπαλος δεν τρομάζει καλείται να κυνηγήσει ό,τι παραπάνω μπορεί στο Έσποο. Θα παιχτεί η νίκη της και ξεχωριστά το ημίχρονο.

Share it