Search

Βάζει πλάτη στους μη αδειοδοτημένους της Super League 2 σε απόφαση πρόκληση η ΕΠΟ!

Σε μια απόφαση που αν μη τι άλλο αναμένεται να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις προχωρά η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που αποφάσισε (μειοψήφισε ο Κ.Μπουτσικάρης) να άρει τους περιορισμούς στην αδειοδότηση των ομάδων της Super League 2 λόγω καθυστέρησης από τον Covid-19

Η απόφαση, που αφορά κυρίως την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Λάρισας που δεν αδειοδοτήθηκαν αλλά και δυνητικά το Διαγόρα και την Ιεράπετρα που έχουν πάρει παράταση, λήφθηκε από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, με την πρόβλεψη ότι οι ποινές που αφορούν περιορισμούς στις μεταγραφές θα ισχύσουν εφεξής και  στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έτσι η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Λάρισας ξεπερνούν προσωρινά τον σκόπελο.

Αναμένονται βέβαια πολλές αντιδράσεις αλλά η ουσία είναι ότι η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Λάρισας μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους παίκτες έχουν ήδη αποκτήσει ακόμα και χωρίς την αδειοδότηση. Η ΕΠΟ πήρε αυτήν την απόφαση επειδή οι μεταγραφές έγιναν πριν την απόφαση του ΠΟΑ και σε αντίθετη περίπτωση αρκετοί ποδοσφαιριστές θα έμεναν άνεργοι.

 

Share it