Search

Αλ. Βοσνιάδης: “Απο τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα η Ξάνθη, πιο δυνατό το φετινό πρωτάθλημα της SL2”

Ο τεχνικός των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στον athletic radio στο Ηράκλειο, όπου στάθηκε μεταξύ άλλων στο πώς διακόπηκε η προσπάθεια της ομάδας του την περασμένη χρονιά. «Εμείς ξανακάνουμε την προσπάθεια μας», επεσήμανε, δίνοντας έτσι το στίγμα του για τη χρονιά που ακολουθεί ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο φαβορί όπως χαρακτήρισε την Ξάνθη ενώ τόνισε την πεποίθηση του πως το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 θα είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι παλιότερα η Κρήτη είχε τρεις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ: «Τα Χανιά είναι μια πόλη που μπορεί ν’ αντέξει μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω πως μπορούμε να δούμε ξανά την Κρήτη να εκπροσωπείται από περισσότερες από μία ομάδες και μακάρι να το πετύχει το νησί στο μέλλον. Ημασταν μια από τις ομάδες που πιέζαμε πολύ για να γίνουν παιχνίδια και βλέπουμε πως αυτή που δεν ήθελε να παίξει, ευνοήθηκε από τα μπαράζ με την Ξάνθη και τώρα βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία… Εμείς ξανακάνουμε την προσπάθεια μας, τότε ήμασταν στα φόρτε μας, υπήρχαν δύο παιχνίδια ακόμα για να έκλεινε η χρονιά και ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δυστυχώς, δε μας δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, βλέπαμε μια Ξάνθη που έπαιξε στα μπαράζ και είχε διώξει όλο το ρόστερ της, έγιναν απίστευτα πράγματα και εμάς μας απαγορεύτηκε να παίξουμε. Δυστυχώς χάθηκε μια χρονιά που θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι πολύ μεγάλο»…

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη ήταν 31 συνεχόμενα χρόνια στην Α’ Εθνική, κανείς δεν μπορεί να την περάσει στα ψιλά. Άλλαξε το ρόστερ της, είναι μια τελείως νέα ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο για εκείνους. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό. Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν έρθει από άλλα σημεία της γης, θα ζήσουμε το πρωτάθλημα με τις ιδιαιτερότητες τους. Σίγουρα θα δουν πράγματα που δεν τα έχουν δει ξανά».

Για το πρωτάθλημα: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε μια ομάδα που έχει τα πάντα (Ξάνθη) και είναι μια από τις πιο οργανωμένες της χώρας. Είναι μια ομάδα που είναι μεταξύ των φαβορί, σίγουρα το μπάτζετ είναι το μεγαλύτερο. Πιστεύω ότι θα είναι μια αξιόλογη ομάδα. όπως και ο Εργοτέλης, είναι 5-6 ομάδες που θα παίξουν για την κορυφή. Θα γίνει καλύτερο πρωτάθλημα από πέρυσι, είναι πιο οργανωμένες οι ομάδες, έχουν φύγει οι ομάδες που το απαξίωσαν όπως η Κέρκυρα και ο Απόλλων Καλαμαριάς».

Share it