Search

Ανεβαίνει επίπεδο με Χριστόφα ο Άθλος Ορεστιάδας!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, επιπέδου Α1, προχώρησε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Η ομάδα του Έβρου που φέτος θα λάβει μέρος στη νεοσύστατη Pre League, ενέταξε στο δυναμικό της τον κεντρικό Νίκο Χριστόφα.

Τελευταίος σταθμός του 27χρονου αθλητή ήταν ο Φοίνικας Σύρου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή, Εθνικό Αλεξ/πολης, ΑΕ Κομοτηνής και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο Χριστόφας ήταν στον πάγκο στο φιλικό τουρνουά στο Σουφλί που συμμετείχε ο Άθλος αλλά δεν αγωνίστηκε.

Η ανακοίνωση του Άθλου:

«Ο Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο κεντρικό Νίκο Χριστόφα.

Η διοίκηση του Άθλου, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να ντύσει στα «βυσσινί» τον 27χρονο Θεσσαλονικιό ο οποίος έχει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις από τη Volleyleague που αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα στη νεοσύστατη Preleague.

Ο Χριστόφας την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στον Φοίνικα Σύρου με τον οποίο και έφθασε έως τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, που λόγω Covid -19, φιλοξενήθηκαν στο ουδέτερο για όλους κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος κεντρικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή και συμμετέχει σταθερά στη Volleyleague τα τελευταία 4 χρόνια πραγματοποιώντας το  ντεμπούτο του στην κατηγορία το 2016-17 ως μέλος της ανδρικής ομάδας του «Γηραιού».

Την επόμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον οποίο ήταν φιναλίστ στον τελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς, ενώ το 2018-2019 αγωνίστηκε στην ΑΕ Κομοτηνής στην παρθενική της συμμετοχή στη Volleyleague.

Ο 27χρονος υψηλόσωμος κεντρικός που όποτε χρειάστηκε κάλυψε με ιδιαίτερη επιτυχία και τη θέση του διαγώνιου, είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και Εφήβων έχοντας μάλιστα συμμετάσχει στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2011 και 2012 αντίστοιχα.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Χριστόφα στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».

Share it