Search

Πάλεψε στο Παραλίμνιο ο Άρης Αβάτου που “πληγώθηκε” απο τους Ξανθιώτες του Απόλλωνα!(+pics)

Με τέρματα των ξανθιωτών Ραφαήλ Μελισσόπουλου και Γιώργου Γούλα ο Απόλλωνας Παραλιμνίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού Άρη Αβάτου που πάλεψε αμυντικά ενώ είχε και αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρει.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο με το 0-0 να κυλά “σβηστά” ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη όμως το ματς πήρε “άγρια ομορφιά” καθώς με την σέντρα ο Απόλλωνας πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών του Άρη ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος με δυνατό σουτ σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους Σερραίους, ενώ στο 58′ απο ριμπάουντ μετά απο απόκρουση του Νομικού ο έτερος ξανθιώτης των γηπεδούχων, Γιώργου Γούλας σκοράρε και αυτός στο δικό του ντεμπούτο για το 2-0.

Απο εκεί και πέρα ο Άρης πάλεψε ψάχνοντας το γκολ που θα τον βάλει ξανά στο ματς, όμως στο 75′ ο Μαδένης έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Μπουλούτ, με τον κίπερ του Απόλλωνα να σταματά στο 87′ σε τετ-α-τετ τον Γκέκα ενώ στο 92′ έκανε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Πέτρου Σαρηγιαννίδη έπειτα απο σέντρα του Γκουτσίδη. Παρά την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” τα ξανθιώτικα τέρματα ήταν αρκετά για τον Απόλλωνα που ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Στην 2η αγωνιστική ο Άρης Αβάτου θα υποδεχτεί τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην Ένωση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Φράγιο και Μιχτατίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Απόλλων Παραλιμνίου(Ν. Καραμπετάκης): Μαδένης, Παπαδόπουλος Γ.(46′ Χατζάκος, Τουλίκας(62′ Γεωργιάδης), Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Γούλας Γ.(62′ Γαϊδαρτζής), Λιάρας, Καρυοφύλλης(74′ Νταλίπ), Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης. Μελισσόπουλος Ρ.(85’Κούτλας)

Άρης Αβάτου(Αλ. Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς, Ψεμματάς(68′ Μαυροκέφαλος Τ.), Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Βελή Χακάν, Ζωσιμίδης(56′ Γκουτσίδης), Βαφειάδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Μπουλούτ(76′ Σάββογλου)

Share it