Search

Photos: Πήρε το Θρακιώτικο ντέρμπι με Αναγέννηση Θαλασσιάς η πιο ουσιαστική Ελπίδα Σαπών!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Ελπίδα Σαπών που έφυγε νικήτρια απο το γήπεδο της Φελώνης, καταφέρνοντας να σκοράρει απο ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να επικρατήσει της Αναγέννησης Θαλασσιάς.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος και μετά την φάση με το σουτ του Τριαντόπουλου στο 7′ που έβγαλε δύσκολα ο Αθανασίου και στην συνέχεια της φάσης ο Γαβριήλ σκόραρε απο αντικανονική θέση, κατάφερε να αξιοποίηση την ανωτερότητα της στο γήπεδο στο 29′ όταν μετά απο γύρισμα του Κούτζη ο Μπόζης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει η Αναγέννηση χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα.

 Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση έγινε πιο επιθετική ψάχνοντας την ισοπαλία χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει τον τρόπο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Νταφόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι συχνά πυκνά προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν όπως συνέβη στο 70′ με το σουτ του Κούτζη. Στο 81 ‘ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσουν” το ματς, όταν μετά απο σουτ η μπάλα βρήκε πάνω στον Μουζαφέρογλου με τον ρέφερι που ήταν κοντά στην φάση να δίνει πέναλτι καθώς έκρινε πως χτύπησε στο χέρι του αμυντικού της Αναγέννησης, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσορτανίδης που είδε τον Αθανασίου εκπληκτικά με τα πόδια να κρατά το 0-1.

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε για την Ελπίδα, όταν στο 84′ ο Γεωργαντζάς, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, έπιασε μια οβίδα απο μακριά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε στο έδαφος πριν απομακρυνθεί με τον επόπτη όμως να δείχνει σέντρα, φέρνοντας έξαλλα πανηγύρια στον πάγκο των Σαπών και νεύρα στην πλευρά των γηπεδούχων που διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν υπήρξε κάτι άλλο και έτσι η Ελπίδα έφυγε με τη νίκη με 2-0.

Στα επόμενα της επόμενης αγωνιστικής η Ελπίδα θα υποδεχτεί στις Σάπες τον Ηρακλή ενώ η Αναγέννηση θα παίξει στο Ορφάνι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αναστάσιος Τσιλίκας με βοηθούς τους Ανδρέα Ζαχαρία και Γιάννη Γεωργαντέλλη της ΕΠΣ Καβάλας.

Αναγέννηση Θαλασσιάς(Απ. Κουτρουλός): Αθανασίου, Τεφίκογλου(85′ Γκασπαριάν), Τιφτίκης, Μουζαφέρογλου, Αλή Γκιουνγκιόρ, Ευθυμιάδης(46′ Θώμογλου), Τουργαίδης Στ., Κουτσομιχάλης(71′ Πεντεζίδης), Παπαστεφάνου(60′ Κοτζάκελης), Καζάκης, Ορφανίδης

Ελπίς Σαπών(Β. Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ(60′ Δημητριάδης Φ.), Τριαντόπουλος, Μπόζης(75′ Γεωργαντζάς), Ζήνωνος(89′ Σίψας), Κουτζής(89′ Πασσάς)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=sportsaddict.gr&set=a.2614403945536633

Share it