Search

Photos: Νικητής στο φιλικό με Ορεστιάδα ο Έβρος Σουφλίου

Με 3-0 σετ του ΑΟ Ορεστιάδας επικράτησε ο Έβρος Σουφλίου, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργάνωσε με τη συμμετοχή όλων των ανδρικών ομάδων του νομού (η ΓΕ Αλεξανδρούπολης δεν μπόρεσε τελικά να λάβει μέρος).

Οι παίκτες του Νίκου Μούχλια που φέτος θα λάβουν μέρος στην Α2 κατηγορία και έχουν πρεμιέρα εντός έδρας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 7-8 Νοεμβρίου, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τον αντίπαλο τους που θα παίξει στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Στην παρούσα φάση βέβαια το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει όσο αυτά που ήθελαν να δουν στο γήπεδο Μούχλιας και Ανδρέαδης.

Ο προπονητής του ΑΟΟ Γιάννης Ανδρεάδης πριν την έναρξη της αναμέτρησης, βραβεύτηκε από την διοίκηση της ομάδας του Σουφλίου.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-23, 25-15)

Έβρος Σουφλίου (Μούχλιας): Καψαλιάρης, Τσιαμίτας, Ντούμας, Αλεξούδης Ι., Αλεξούδης Κ., Κεσούδης, Παπαδημητρίου, Μπράτσας, Μουχταρίδης, Κάλφας, Κάβουρας, Καζαριάν.

ΑΟ Ορεστιάδας (Ανδρεάδης): Πεχλιβανίδης, Χουσίδης, Διαμαντίδης, Σταθάκης, Αραμπατζής, Τσιουτσιουλούδης, λ- Αντωνιάδης (Σταθέλος, Σκαρλατίδης, Μπαρώνης, Μποκαλίδης).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it