Search

Πρεμιέρα με το «δεξί» για την Αλεξανδρούπολη στη Γ’ Εθνική!

Θετικό ήταν το ξεκίνημα της Αλεξανδρούπολης FC στη Γ’ Εθνική.

Οι Εβρίτες, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», πήραν αυτό που ήθελαν επικρατώντας 1-0 του Πανδραμαϊκού χάρη σε γκολ του Πατσιώρα.

Στο 18′ ο Καρακασίδης έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσιώρας που νίκησε τον Κονταξή ανοίγοντας το σκορ. Στο 44′ ο Μαυρομάτης με μία σέντρα σουτ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ουσταμπασίδη, με τον Κονταξή να μπλοκάρει το σουτ του Καρακασίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά, με μακρινά σουτ εκατέρωθεν να φεύγουν μακριά από τις εστίες χωρίς να κινδυνεύουν οι τερματοφύλακες.

Η Αλεξανδρούπολη στην επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Πεταλωτής, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας, Καρακασίδης (78′ Θέμελης), Ανυφαντάκης, Ρουμπιές (85′ Καρτσαμπάς), Χριστοφορίδης (55′ Μαλτέζος), Μαυρομάτης (85′ Δορουγιδένης).

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καπεζίδης): Κονταξής, Πατένταλης, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας, Ζηλιαχωβάλης, Θεοδωρίδης, Μπελμάνι, Μουδούρογλου, Μπερούκας, Γρηγοριάδης, Μοσχόπουλος.

Διαιτητής: Κωστούλας (Άρτας)

Βοηθοί: Γκιόση-Καρακασίδης (Θράκης)

Share it